CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ratifica la nul·litat de l’acomiadament d’Andreu de Cabo a TMB

Divendres, 26 juliol, 2013

Resolució TSJC

Segons informa el company de CGT a Autobusos TMB Andreu de Cabo, la seva advocada ha rebut la notificació que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs de suplicació que la Direcció d’autobusos de TMB va interposar contra la sentència dictada pel Jutjat social Nº 20 de Barcelona en la qual es decretava que el seu acomiadament era nul.

Es tracta d'u altre cop que sofreix la Direcció de TMB que ja porta malgastats més de 25.000€ en intentar acomiadar el nostre company com a represàlia per la seva actuació sindical.

En aquesta sentència el TSJC remarca les males maneres en l’actuació de la Direcció de TMB i torna a deixar molt clar que “la realitat provada és molt diferent a l’informe de l’empresa”, l’empresa manca a la veritat en intentar presentar una realitat falsa.

Queda provat que l’informe elaborat pel Centre de Seguretat i Salut Laboral de Barcelona deixa en evidència que va ser la Prefectura del Departament de Telecomunicacions de TMB, amb la seva actitud passiva i de desídia, que van crear i van fomentar el malestar instaurat en la secció.

El TSJC torna a reconèixer l'actitud reivindicativa d'Andreu de Cabo com a delegat sindical i novament deixa clar que no van ser certs els motius que va argumentar l’empresa en la seva carta d’acomiadament; inclusivament el TSJC decreta que existeixen indicis clars que l’actuació de l’empresa TMB és motivada per l'activitat sindical del company, que va ser delegat de la CGT i que un cop finalitzada la seva responsabilitat com a tal va continuar amb la seva tasca de denúncia.

Ara l’empresa només li queda un recurs de cassació davant el Tribunal Suprem de Madrid. Amb tots els diners públics que porten malgastant en intentar acomiadar a aquest treballador reivindicatiu, esperem que TMB no ho faci i així no llenci més diners de tots els ciutadans i ciutadanes de Barcelona.

Més informació:

- WEB CGTPSA

- TWITTER CGTPSA

- FACEBOOK CGTPSA

- YOUTUBE CGTPSA

- BLOC CGTPSA