CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Eleccions Sindicals a l’Administració General de l’Estat. CGT primer sindicat a Barcelona i segon a Catalunya.

Dilluns, 5 març, 2007

CGT, que ha obtingut 39 delegats, se situa en segona força sindical després de les eleccions sindicals a l'Administració General de l'Estat a Catalunya. CCOO ha obtingut 53 delegats, UGT 30 i la CSIF 25.

CGT ha sigut el sindicat més votat en les eleccions a la junta de personal funcionari de l'administració de l'estat de Barcelona i obté majoria absoluta en el comitè d'empresa de la Seguretat Social de Barcelona

Els resultats han sigut:

Eleccions AGE - Barcelona
CGT-CAT
CCOO
CSIF
UGT
SAP
USOC
Funcionaris
11
8
4
3
3
-
Laborals Seguretat Social
5
1
3
-
-
-

RESULTATS DE LES ELECCIONS SINDICALS A LA JUNTA DE PERSONAL DE L’ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L’ESTAT (AGE), EN EL ÀMBIT DE LES COMARQUES DE TARRAGONA.
LA CGT OBTÉ LA MAJORIA EN NOMBRE DE REPRESENTANTS i ÉS EL SINDICAT MÉS VOTAT.

La CGT obté 7 delegats de 19, millorant els 6 que ja tenia i consolidant-se a Tarragona com la candidatura més votada i la única alternativa real de solució del problemes històrics dels treballadors al servei del ciutadà. La resta de candidatures obtenen 6, 3, i 2 delegats, amb l’entrada també d’un sindicat corporativista amb 1 delegat.

En l’àmbit de Catalunya, CGT es converteix en el segon sindicat en vots i representació.

Després d’una campanya molt intensa en el àmbit del col·lectiu de treballadores i treballadors de l’AGE, on la CGT s’ha trobat sola davant la imposició per part de l’Administració i la connivència de CCOO, UGT i CSIF d’un Estatut de la Funció Pública que perjudica clarament els interesos de centenars de miles de treballadors de l’AGE i, de retruc, els serveis que es donen als ciutadans.

Apart d’introduïr i anteposar criteris economicistes i d’un model de gestió privada –privatització i externalització de serveis fins ara públics; precarització de la plantilla, amb la contractació temporal de personal per cobrir només el que ells anomenen “pics de producció”..., sense renovar la cada cop més envellida plantilla actual-, segueixen consolidant la pèrdua de poder adquisitiu dels treballadors de la AGE (25 punts de poder adquisitiu perduts en els últims 15 anys) amb el famós 2% dels PPGGE.

Malgrat tenir tot i a tots en contra, la CGT ha passat de tenir presència i representació sindical de 9 a 23 províncies –en alguns casos, com a Tarragona i Barcelona, inclús amb majories-, la qual cosa hem d’agraïr a totes i tots els treballadors que han confiat en nosaltres i les nostres reivindicacions, deixant clar que el personal de l’AGE no es deixa enganyar per la bijuteria que ens intenten vendre Administració i sindicats connivents.

Això ens dona forces renovades per seguir endavant amb la nostra lluita per unes condicions laborals i professionals dignes pels treballadors de l’AGE, i el manteniment, defensa i millora dels serveis públics en general –Administració, Sanitat, Educació, Transports, etc-.

Federació Intercomarcal de Tarragona CGT

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció