CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Elevat seguiment de la vaga de 24 hores convocada per CGT en totes les Plataformes d’Atento

Dimarts, 17 abril, 2007

La vaga de 24 hores convocada per CGT per ahir en totes les Plataformes d'Atento del territori estatal ha obtingut un elevat seguiment per part dels treballadors, superant el 60 % en totes les províncies excepte a Càceres, on aturava un 30 % de la plantilla. Les xifres més elevades s'han aconseguit a València i La Corunya, amb un 90 %, seguides de Madrid i Sevilla (70 %) i Barcelona (65 %).


Acompanyant a aquesta vaga, els treballadors van realitzar ahir concentracions en totes les capitals amb centres de Treball d'Atento per a fer més visible la seva protesta. Recordem que aquestes accions formen part de la campanya que CGT està sostenint en defensa dels llocs de treball davant els acomiadaments massius que es succeeixen En Atento durant els últims mesos, i de denúncia per la repressió sindical en aquesta subcontracta de Telefónica.

Ángel Luis García, secretari d'Acció Sindical de CGT animava ahir a tots i a totes durant la concentració que va tenir lloc davant de la seu de Telefónica en la Gran Via de Madrid a secundar totes les mobilitzacions que CGT convocarà en el marc d'aquesta campanya fins que Atento posi fi a aquesta feroç política de destrucció d'ocupació que afectaria a milers de llocs de treball enguany i el primer trimestre de 2008. L'empresa ja ha anunciat que els acomiadaments massius afectaran un gran nombre de treballadors dels serveis relacionats directament amb Telefónica, principalment LAP 1004 i CAT ADSL. Convé recordar que Telefónica ha obtingut en l'últim any un benefici rècord de 6.233 milions d'euros (un 40,2 % més que en 2005) i 203,2 milions de clients (32,4 % més que l'any anterior).

Madrid, 17 d'abril de 2007

Gabinet de Premsa Confederal

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció