CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els amos del món es reuneixen a Sitges. Manifestació de protesta el 5 de juny a Sitges

Dimecres, 2 juny, 2010

Cartell

Aquests dies i durant el cap de setmana es reuneix a Sitges el Club de Bilderberg, un dels lobbies de pressió més importants del món. En les conferències que organitzen anualment s'hi discuteixen grans línies de política econòmica que després promouen que s'apliquin als diferents indrets del món. De fet, el Club de Bilderberg, fou un dels promotors del Pla Marshall als anys 1950's. Entre els assistents a les seves reunions hi figuren polítics i caps d'estat (com B. Clinton o el rei d'Espanya), gent que ha estat cap de govern i responsables polítics i, sobretot, alguns dels més grans empresaris del món.

L'Assemblea pels Drets Socials del Garraf, amb el recolzament de la CGT, ha convocat una manifestació de protesta el dissabte 5 de juny, a les 11 h, amb sortida a l'estació de Sitges per a exigir que siguin ells, els responsables de l'actual situació econòmica, representats pel Club de Bilderberg, qui paguin la crisi, i no el conjunt dels treballadors/es.

Des de la Secretaria d'acció social de la CGT de Catalunya us animen a assistir a aquesta manifestació i a difondre-la àmpliament.

S'adjunten el cartell i el manifest de l'Assemblea pels Drets Socials del Garraf.

Secretaria d'Acció Social CGT Catalunya


MANIFEST

L'ASSEMBLEA PELS DRETS SOCIALS DEL GARRAF ES MOBILITZA
CONTRA EL CLUB BILDERBERG

El Club Bilderberg ha escollit Sitges per a la seva reunió anual des
de la qual debatran i traçaran el full de ruta del capitalisme per als propers anys. Aquest «club» està format per importants financers, empresaris, ministres, polítics i membres de cases reials de gran influència en la política i l'economia internacionals, com Henry Kissinger, David Rokefeller o alts funcionaris d'organismes internacionals, com el Fons Monetari Internacional o el Banc Mundial.

Les seves receptes no aniran precisament en favor de les classes
treballadores, i sí més en direcció dels interessos privats de corporacions i capitals privats. Segueixen les directrius d'organismes no democràtics, com el FMI, l'OMC o el Banc Mundial, basant-se en les línies econòmiques que afavoreixen una petita elit que marca la política econòmica europea i, de retruc, l'espanyola. Entre aquestes polítiques econòmiques contra la classe treballadora trobem les noves mesures del govern espanyol: reducció de les polítiques socials, congelació dels salaris dels treballadors públics, congelació de les pensions, reducció de la despesa pública en un moment on l'atur ja supera el 20% de la població en edat de treballar, etc.

Aquestes mesures es veuran complementades per la imminent reforma del mercat laboral, que abaratirà l'acomiadament, fent-lo gairebé gratuït, augmentant de manera dràstica la precarietat en els contractes per a joves i reduint les aportacions dels empresaris als fons de la Seguretat Social, entre altres aspectes.

És per totes aquestes raons que no podem restar impassibles davant les trobades de les elits econòmiques que marcaran les reduccions
dels nostres drets i que hipotecaran el futur dels treballadores i les
treballadores. És per això que ens mobilitzem per demostrar el nostre rebuig a les polítiques neoliberals i a aquells que les imposen. És per això que al Garraf el Club Bilderberg no és benvingut.

Que no decideixin per tu. La crisi que la paguin els rics.

Ni Club Bilderberg, ni FMI, ni UE. Ni a Sitges ni enlloc.

MANIFESTACIÓ EL 5 DE JUNY A LES 11 H.

Davant l'estació de Sitges (Pl. Eduard Maristany)

ASSEMBLEA PELS DRETS SOCIALS DEL GARRAF

Attached documents