CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els conductors d’autobusos de Barcelona convoquen una vaga parcial el 12 de setembre contra l’acomiadament d’un conductor

Dissabte, 31 agost, 2013

El comitè d'empresa dels autobusos de Barcelona ha convocat una vaga parcial -d'11 a 16 hores- el pròxim 12 de setembre per protestar per l'acomiadament d'un conductor, seguint l'acord adoptat en l’Assemblea General de Cotxeres de Sants del passat 11 de juliol. El mateix dia 12 decidiran en assemblea de treballadors si prolonguen la vaga de manera indefinida a partir del 13 de setembre. El comitè d'empresa de TMB havia desconvocat les aturades parcials previstes per a finals de juliol passat (del 22 al 26) pel mateix motiu.

En un comunicat, els sindicats Actub, CGT, CCOO, PSA, SIT i UGT han notificat al departament de Treball de la Generalitat i a la direcció de TMB aquesta convocatòria de vaga amb la qual volen protestar pel cas del conductor Antonio Bonilla, que segons la versió sindical "va repel·lir l'agressió d'un passatger".

En canvi, TMB assegura, citant l'informe policial, que el conductor va agredir aquest usuari, davant la seva filla de sis anys i d'altres passatgers el passat 22 d'abril en un autobús de la línia 14, i aquest va haver de ser traslladat en ambulància a un hospital amb múltiples lesions.

A falta de saber quina serà la posició de l'assemblea, la sol·licitud de vaga presentada pels sindicats preveu a partir del 13 de setembre aturades de 09.00 a 11.00 del matí i de 19:30 a 21:30 de la tarda.

Font: Agència EFE

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció