CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els conductors i conductores mostren, en el sisé dia de vaga, el seu malestar a la Direcció de TMB

Dijous, 3 gener, 2008

Avui, dijous 3 de Gener, un miler de conductors/es han marxat desde Plaça Espanya fins a les oficines de TMB a Zona Franca per mostrar el seu malestar a la direcció.

Les declaracions mentideres del Vicepresident de TMB, Didac Pestaña, ­- Ni tenim 1,9 de dies de descans setmanal, ni volem tots els dos dies de descans en caps de setmana - no estan ajudant en absolut a la resolució d'aquest conflicte.

Una vegada els treballadors/es han arrivat a les oficines, una delegació de tres companys han entrat per entregar una carta al mateix Didac Pestaña. No ha sigut possible, així que la carta s'ha entregat al cap de Recursos Humans, al Director General d'Autobusos i al cap de Personal.

Per altra banda, els conductors/es denunciem la política de la Direcció de la cotxera de Zona Franca que està fent pujar encara més la tensió quan està atemorint a alguns companys i companyes en relació als horaris establerts dels serveis mínims i , a més, està potenciant la confrontació entre treballadors/es i antidisturbis . Tant ahir a la tarda com avui al matí s'han viscut carreres, empentes i cops de porra per part dels policies contra els treballadors/es.

Secretaria de Relacions amb els Mitjans de Comunicació CGT Catalunya