CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els i les treballadores de Valeo Climatització ratifiquen el pre-acord aconseguit a Inspecció de Treball i es desconvoca la vaga

Dilluns, 28 juliol, 2014

Els i les treballadores de Valeo Climatització ratifiquen el pre-acord aconseguit en la Inspecció de Treball i es desconvoca la vaga.

L'assemblea ratifica el preacord assolit pel Comitè de Vaga ahir, Pla de futur i indemnitzacions de més de 55 dies en cas d'incompliment, potser no és tot el bo que podria ser perquè ens hem de menjar el ERTO, el que vol dir que no hem aconseguit que portin producció que impedeixi que anem a l'atur (s'ha pactat un màxim de 40 dies).

L'acord indemnitzatori s'allarga fins a desembre de 2018 i hi ha un compromís de fabricar els productes que es fan per als clients que estan prop de Martorelles, Seat / Grup VW i Nissan, així com altres que l'empresa consideri. En cas d'incomplir aquest punt, l'acord indemnitzatori s'aniria fins 2019.

El motiu pel qual CGT Valeo Climatització no signa l'acord, és perquè es s'ha unit a la signatura del ERTO, sobre la qüestió de fons, entenem que no hem signar ja que suposa acceptar les seves causes i aquestes no existeixen, les organitzatives, perquè no hi ha hagut canvis en els mètodes i procediments de treball, i les productives, perquè és Valeo, de forma unilateral, qui decideix on es fabrica i com es distribueix la producció, de manera que ha d'assolir compromisos en relació a aquesta qüestió a mig i llarg termini i complir-los i no utilitzar la qüestió contínuament com a moneda de canvi.

Secció Sindical de CGT Valeo

Més informació:

- TWITTER CGT VALLÈS ORIENTAL

- WEB CGT VALLÈS ORIENTAL