CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els Indignats de Lleida convoquen una Manifestació contra les retallades a la sanitat el 2 de Setembre

Dilluns, 22 agost, 2011

marxa-ciutadana-a-lleida

El moviment 15M de Lleida va acordar el 21 d'agost a la seva assemblea de Ricard Viñes, convocar una jornada de Lluita el proper divendres 2 de Setembre contra les retallades a la sanitat publica.

Aquesta jornada tindrà com a acte central una Manifestació que començarà a les 19:30 hores a la Plaça Ricard Viñes.


La CGT Lleida crida a la Mobilització el proper 2 de Setembre contra les retallades a Sanitat.

Un cop més, i a la vista de les noves mesures adoptades per diferents administracions, des de la CGT de Lleida volem denunciar les agressions que pateix la classe treballadora amb continues retallades en drets socials i laborals, que són totalment innecessàries i desmesurades.

Atacar directament la Sanitat, l’Educació, el dret a l’Habitatge, els salaris, les pensions, etc. són exemples indiscutibles de l’imperi de l’interès particular per sobre del bé comú. Els especuladors dels mercats financers, les multinacionals que pretenen cada cop més beneficis i la classe política, integrada per titelles al servei de la oligarquia, tenen un preu que està pagant la classe treballadora, que en cap cas és responsable de la situació a la que ens han portat.

A la nostra ciutat les retallades en Sanitat tenen diferents vessants: acomiadaments a l’Hospital de Santa Maria; risc de privatització de serveis de l’Arnau de Vilanova; reduccions en el servei d’ambulàncies; reducció de les plantilles als CAP’s dels barris donant lloc a una precarització dels serveis. Fins i tot en el cas del nou CAP Onze de Setembre, malgrat tractar-se d’obra pública pagada amb els diners de tothom, serà de gestió privada.

Per aquests i la resta de motius que portem reivindicant tant de temps, la CGT fa una crida a la seva afiliació, a la classe treballadora i a la ciutadania en general, a participar a la mobilització ciutadana que s’ha convocat des de l’Assemblea d’Indignats de Lleida per al proper dia 2 de setembre a les 19:30 hores a la plaça de Ricard Vinyes, sota l’identitat unitària d’INDIGNACIÓ CIUTADANA: sense sigles ni banderes.

PROU RETALLADES SOCIALS, CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!!!!

CGT Lleida