CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els jardiners de Barcelona protesten amb una cassolada i amb el llançament de paper higiènic a la balconada de la seu d’IC-Verds de Barcelona

Divendres, 3 abril, 2009

La tarda del dijous 2 d'abril a partir de les 19 hores, més de seixanta jardiners/es de Barcelona ens hem concentrat davant de la seu de IC-Verds al c/Ciutat on hem realitzat una cassolada i hem cridat consignes en contra de les contractacions a dit (“la contractació de personal no pot ser digital”).

Després de mitja hora llarga de so de cassola, aconseguint fins i tot al final que aquesta fos rítmica, i donada la negativa d'IC-Verds a rebre als representants dels treballadors/es de Parcs i Jardins, s'han llançat més de 100 rotllos de paper de water que han quedats penjats de la balconada d'Iniciativa. El llançament de paper de water, ha estat una cosa alegòrica en referència a la necessitat de netejar tota la problemàtica “merda” que hi ha a Parcs i Jardins (contractes a dit, privatització de zones verdes, pels múltiples incompliments de Conveni….).

El motiu de l'acció realitzada pels jardiners/as de Barcelona ha estat per a denunciar els incompliments del Conveni i sobretot les contractacions fraudulentes i irregulars (realitzades a DIT) que s'estan realitzant sobretot en categories d'alt nivell, contractacions sobre les quals el Comitè no ha rebut cap tipus d'informació respecte als sistemes de selecció emprats, la qual cosa ens crea seriosos indicis que pugues haver enxufisme polític o d'amistat en elles.

Així mateix ha estat una resposta al desallotjament il·legal dels locals del Comitè d'Empresa en el Centre de Manteniment de Canyelles. La qual cosa atempta contra els drets de llibertat sindical; de les denúncies presentades i de la que es presentarà han estat informats els mitjans de comunicació presents.

Secció Sindical CGT Parcs i Jardins