CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els màxims responsables de l’espoliació sanitària de Catalunya: Josep Prat i Ramon Bagó

Diumenge, 25 març, 2012

Últimament han sortit a la llum nombrosos escàndols d’incompatibilitat de càrrecs del Sr. Prat i del gran entramat d’empreses que va organitzar a la ciutat de Reus amb un únic objectiu: fugir dels controls administratius i moure els diners lliurement.

Cal recordar que el Sr. Mas va encarregar al Sr. Prat donar-li forma al nou ICS, l’objectiu es convertir-lo en infinits consorcis i lliurar-lo a bocins a empreses o conjunts d’empreses sanitàries privades. Està clar que fent aquesta nova construcció d’alta enginyeria d’empreses no aconseguirem reduir el dèficit de la sanitat catalana sinó evadir el control dels diners públics i deslocalitzar els serveis de l'ICS a empreses que totes elles formen part d’un partit concret.

Podem assegurar que aquest model augmentarà el dèficit de la sanitat ja que aquest tipus de consorcis deixen grans forats de diners, com a exemple el hòlding Innova de 216 M€.

El consorci gestionat per Bagó és un clar exemple de com funcionen aquest conglomerats d’empreses. Són un constant encreuament de dades, contractes, pressupostos, fundacions, empreses proveïdores, serveis informàtics, edició, empreses de serveis, restauració i logística. Es curiós que la organització privada de sanitat a Tarragona també funciona amb el mateix patró. En el conjunt són més de 15 empreses entre elles: serveis de neteja, manteniment, logística, hostaleria, edició, informàtica, arquitectes i delineants. El desmantellament sanitari públic afavoreix a l’amic d’Atur Mas centralitzant els laboratoris a l’empresa General Lab dels Sumarroca que també han aterrat a Tarragona dintre de les instal·lacions de l’Hospital Sta Tecla.

Qui conegui el monstruós hòlding d’Innova creat per Josep Prat a Reus hi trobara coincidències espectaculars, tant de fons com de forma. La diferència és que canvien el concepte hòlding per organització.

Com podeu comprovar la gestió és molt diversa i no nomes a territori català, també han tingut contractes a l’Amèrica Llatina.

Mentre que a Espanya s’envejava el model català ara confirmen que la sanitat catalana s’ha convertit en un problema de clans de poder i de lluita política. Si aconsegueixen els objectius dels patrons molts quedarem desemparats davant la malaltia i la mort.

Secció Sindical CGT Hospital Santa Tecla


I com a màxim responsable de Catalunya, la Marta Sibina adreça aquesta vídeo-carta oberta al Presidente Artur Mas, que trobareu a la revista cafèambllet:

VÍDEO-CARTA OBERTA al President, Artur Mas · Copagament de 5€ per seure??? PART I

VÍDEO-CARTA OBERTA al President Artur Mas · Co-pagament de 5€ per seure??? PART II

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció