CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els organitzadors de la Marxa pels Drets Socials del Penedès convoquen una gran assemblea al gener per continuar amb la dinàmica engegada

Dilluns, 11 novembre, 2013

VILAFRANCA DEL PENEDÈS | REDACCIÓ XARXA PENEDÈS.

Després de la satisfacció per la celebració de la Marxa Unitària pels Drets Socials del Penedès, celebrada el passat 28 d’octubre, els organitzadors han fet una primera reunió de valoració: “La Marxa va suposar un èxit de convocatòria reunint més d’un miler de persones entre l’Arboç i Vilafranca, a més de comptar amb la participació de moltes entitats que no han deixat de mobilitzar-se els darrers anys a les nostres comarques en la lluita pels drets socials. La Marxa, doncs, va servir per demostrar que el territori està implicat amb les diferents lluites i que es posiciona en la línia de fer canvis estructurals al sistema econòmic i social”.

I els col·lectius implicats s’han fixat un nou repte: “La propera fita a l’horitzó és una gran assemblea al mes de gener vinent que ha de comptar amb la participació de tots els moviments i organitzacions socials de les comarques”. L’objectiu, expliquen, és “marcar plegats un full de ruta que defineixi la lluita pels drets socials al Penedès durant els propers temps”.

Precisament, entre les converses del miler llarg de persones que van participar a la Marxa destacava la necessitat d’articular de manera permanent tota la gent i col·lectius que s’hi van implicar. El dubte és com fer-ho i cap on avançar. Per això els organitzadors no han volgut fer una convocatòria precipitada i es marquen un període previ raonable perquè tots els moviments que hi estan implicats puguin debatre-ho i aportar reflexions i propostes a l’assemblea de gener.

http://xarxapenedes.cat/els-organitzadors-de-la-marxa-convoquen-una-gran-assemblea-al-gener/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció