CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els resultats de les eleccions sindicals a PGI Spain i el Sanatori Villablanca suposen un reforçament de la CGT al Baix Camp

Divendres, 30 setembre, 2011

Aquesta setmana han tingut lloc eleccions sindicals a dues empreses del Baix Camp, molt diferents entre si. Una, PGI Spain, del sector tèxtil, situada a La Selva del Camp. L'altra, el Sanatori Villablanca, situada a Reus, del sector d'assistència psiquiàtrica.

A les dues empreses, on fa anys que la CGT hi tenim representació, les eleccions sindicals han suposat una important empenta per a la CGT, passant en ambdues de 1 a 4 delegats.

A PGI Spain, resultat de la fusió de Texnovo i Tesalca, CCOO ha obtingut 5 delegats i la CGT 4. En el col·legi d'especialistes i no qualificats, CGT ha obtingut 4 delegats i CCOO 3. En el de tècnics els 2 han anat a parar a CCOO ja que CGT no hi presentava llista. Abans de la fusió de les dues empreses, CGT només tenia un delegat a Texnovo.

Al Sanatori Villablanca, pertanyent al Grup Pere Mata, CCOO ha obtingut 5 delegats, CGT 4 i UGT 4. En el col·legi d'especialistes i no qualificats, CGT ha estat el sindicat més votat i ha obtingut 4 delegats, CCOO 4 i UGT 3. En el de tècnics els 2 que s'escollien han anat a parar 1 a CCOO i 1 a UGT ja que CGT no hi presentava llista. L'anterior comitè estava format per 9 delegats de CCOO, 3 de la UGT i 1 de la CGT. S'han acabat els més de 20 anys de majoria absoluta de CCOO a Villablanca.

Aquests resultats suposen un reforçament de la Federació Comarcal del Baix Camp de la CGT i de la seva implantació a la comarca.

CGT Baix Camp