CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els resultats de les eleccions sindicals a PGI Spain i el Sanatori Villablanca suposen un reforçament de la CGT al Baix Camp

Divendres, 30 setembre, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Aquesta setmana han tingut lloc eleccions sindicals a dues empreses del Baix Camp, molt diferents entre si. Una, PGI Spain, del sector tèxtil, situada a La Selva del Camp. L'altra, el Sanatori Villablanca, situada a Reus, del sector d'assistència psiquiàtrica.

A les dues empreses, on fa anys que la CGT hi tenim representació, les eleccions sindicals han suposat una important empenta per a la CGT, passant en ambdues de 1 a 4 delegats.

A PGI Spain, resultat de la fusió de Texnovo i Tesalca, CCOO ha obtingut 5 delegats i la CGT 4. En el col·legi d'especialistes i no qualificats, CGT ha obtingut 4 delegats i CCOO 3. En el de tècnics els 2 han anat a parar a CCOO ja que CGT no hi presentava llista. Abans de la fusió de les dues empreses, CGT només tenia un delegat a Texnovo.

Al Sanatori Villablanca, pertanyent al Grup Pere Mata, CCOO ha obtingut 5 delegats, CGT 4 i UGT 4. En el col·legi d'especialistes i no qualificats, CGT ha estat el sindicat més votat i ha obtingut 4 delegats, CCOO 4 i UGT 3. En el de tècnics els 2 que s'escollien han anat a parar 1 a CCOO i 1 a UGT ja que CGT no hi presentava llista. L'anterior comitè estava format per 9 delegats de CCOO, 3 de la UGT i 1 de la CGT. S'han acabat els més de 20 anys de majoria absoluta de CCOO a Villablanca.

Aquests resultats suposen un reforçament de la Federació Comarcal del Baix Camp de la CGT i de la seva implantació a la comarca.

CGT Baix Camp

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció