CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els sindicats ferroviaris acudiran als tribunals pel RD Llei 20/2012 i mantenen la convocatòria de vaga del 17 de setembre

Dimarts, 28 agost, 2012

ACUDIREM ALS TRIBUNALS DE JUSTÍCIA

El passat 14 de juliol es va publicar en el BOE, el RD Llei 20/2012, pel qual s'estableixen una successió de disposicions totalment reaccionàries i contràries als interessos dels treballadors públics en general i dels ferroviaris i ferroviàries en particular. Entre altres aspectes, el RD Llei 20/2012, estableix l'eliminació de la paga extra de nadal, la possibilitat de suspendre o modificar els convenis col·lectius, així com, la reducció dels dies de vacances i de conveni.

Els treballadors, mitjançant la resposta massiva a les accions convocades conjuntament pels sindicats més representatius a FEVE, RENFE i ADIF, han mostrat el seu rebuig frontal a aquestes i altres mesures liberalitzadores imposades pel govern.

D'igual manera, des d'aquestes mateixes centrals sindicals, hem decidit abordar jurídicament aquells aspectes més negatius del RD Llei, de manera que els nostres gabinets jurídics van a treballar conjuntament a fi d'establir els corresponents procediments. A més de l'anterior, i quan es tracti de singularitats en l'aplicació de l'esmentat RD Llei, seria convenient que els treballadors afectats es posessin en contacte amb la seva secció sindical.

Igualment cal recordar que hem de continuar amb el seguiment massiu a totes les accions plantejades des del conjunt dels sindicats i molt especialment a la vaga convocada per al pròxim 17 de Setembre.

El 17 de Setembre TOTS I TOTES A LA VAGA!

CCOO, CGT, SCF, UGT, SEMAF, SF

24 d'agost de 2012

Més informació:

http://www.sff-cgt.org/

@sffcgt

Comunicat sobre la prestació de serveis de Ferroser:

Comunicat situació administratius d´ADIF:

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció