CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els treballadors de Correos de Manresa en lluita contra l’estrés tèrmic

Dimarts, 13 juliol, 2010

Primer una cronologia dels fets: des de fa molts, molts anys, en l'edifici de Correos de Manresa venim sofrint en els nostres porus les calors de l'estiu. Després d'incomptables escrits i denúncies, en l'any 2004 Correos ens va dir que amb la rehabilitació de l'edifici resoldrien el problema. Pacientment, els treballadors/es vam esperar que es fes l'obra. Resultat: ja està feta l'obra però no funciona la climatització de l'oficina.

Hem dit prou! S'ha acabat la nostra paciència. El 5 de juliol quan la temperatura era de més de 27 graus, vam parar. I així seguirem fins que es compleixi la Llei de Prevenció. Si Correos no vetlla per la nostra salut (com és la seva obligació) hem de fer-lo nosaltres.

No anirem treballar fins que tinguem unes condicions laborals dignes. És la lluita de tots els treballadors i treballadores de Correos Manresa. Volem ser la lluita de tots els que estem sofrint altes temperatures en els nostres centres. Amb la unió de tots aconseguirem millorar les nostres condicions de treball.

CGT Correos Manresa