CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els treballadors de Ficosa Electronics es manifestaran el 12 de novembre a Barcelona

Dilluns, 7 novembre, 2011

El comitè de Ficosa Electronics va obrir una taula de negociació amb el grup Ficosa a raiz que l'empresa anunciés que s'acollia a la clausula de despengi del conveni. En aquesta taula l'empresa va situar la negociació d'un increment salarial inferior a la publicada en el conveni, totes les millores per sobre del conveni que tenia la plantilla i un ERO temporal per a l'any 2012 que afectaria a tota la plantilla per un temps per concretar.

Per part del comitè es va posar com condició per a arribar a un acord la no presentació de l'ERO temporal i que en en aquestes negociacions s'inclogués una clàusula que assegurés els llocs de treball de la plantilla més enllà de Desembre del 2012, data en la qual caduca l'actual acord que es va signar al setembre del 2010 entre Sony, Ficosa i el Comitè d'Empresa.

Després de diverses reunions en l'empresa ha defugit parlar sobre les càrregues de treball per a més enllà del pròxim any. Per fi el dimecres 2 de novembre ha reconegut al comitè que no pot escometre aquest punt perquè, a dia d'avui, de les 777 persones que componen la plantilla, 480 no tenen càrregues de treball per a Gener del 2013, això sense comptar que el mercat de l'auto va a pitjor i que les línies que han de venir de fora se'ls han d'aplicar les millores oportunes per a augmentar la seva productivitat (l'única que ha vingut ha passat de 12 operaris a 8 i damunt amb major producció).

A pesar d'això, l'empresa no té cap escrúpol a seguir demanant els mateixos sacrificis a la plantilla és per això que la plantilla de Ficosa Electronics torna a mobilitzar-se, convocant una manifestació per a aquest pròxim dia 12 de novembre a les 10h. a Plaça Catalunya de Barcelona per acabar la manifestació a Plaça Sant Jaume.

Comitè d'Empresa de Ficosa Electronics

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció