CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els treballadors de la CLH Tarragona amplifiquen la seva lluita

Dimarts, 19 març, 2013

El matí del dilluns 18 de març, entre les 8 i les 10 del matí, els treballadors de la CLH han bloquejat per tercer dilluns consecutiu, l’entrada de camions de la planta de distribució d’hidrocarburs del Polígon Industrial Francolí de Tarragona. Davant del silenci mediàtic (cap periodista s’ha apropat a la concentració), els treballadors pretenen continuar la mobilització per denunciar el perill que suposa per a la seguretat ciutadana, la reforma de l’empresa que pretén reduir a un sol treballador la vigilància nocturna d’aquest centre de treball, on es distribueixen a diari milers de litres d’hidrocarburs.

Com en les darreres convocatòries, els treballadors de la CLH, han rebut el recolzament de diferents organitzacions socials, polítiques i sindicals de la ciutat de Tarragona.

En la concentració d’avui, també hi ha participat el diputat de la CUP-AE, Quim Arrufat, el qual es va reuní amb els treballadors d’aquesta empresa la setmana passada al Parlament. Precisament, aquesta setmana la CUP-AE presentarà un seguit de preguntes al Conseller d’Interior, Ramon Espadaler, sobre les conseqüències que podria tenir la reforma de l’empresa CLH per a la seguretat ciutadana de Tarragona.

Per altra banda, en el darrer Ple de l’Ajuntament de Tarragona, els treballadors de la CLH van interrompre la sessió i van repartir el seu manifest a tots els regidors i regidores. En el proper, pretenen que ICV presenti una moció de suport a les seves reivindicacions, ja que, més enllà de la qüestió laboral que implica la reforma que pretén impulsar l’empresa, hi ha la qüestió de la seguretat ambiental i ciutadana.

Andrés Luque, secretari de la CGT a Tarragona, ha explicat als treballadors que aquesta mateixa setmana viatjaran a Madrid per reunir-se amb l’empresa CLH i intentar convèncer-los perquè tirin enrere la seva proposta. Tanmateix, els treballadors de la CLH continuaran mobilitzant-se per evitar la reducció de la plantilla de treballadors els caps de setmana i nocturns.


* Article publicat a Pobleviu http://pobleviu.cat/2013/03/18/els-treballadors-de-la-clh-amplifiquen-la-seva-lluita/