CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els treballadors de la neteja a Girona es tornen a manifestar per reclamar millores salarials

Divendres, 20 abril, 2007

Una vintena de treballadores de l'empresa Clece de Girona, encarregada de la neteja de dependències municipals, s'han tornat a concentrar aquest divendres al matí davant de l'Ajuntament per reclamar un augment de sou.


El conflicte laboral en aquesta empresa ja ve de molt llarg. Aquesta concentració s'ha convocat després que el passat 10 d'abril l'empresa i els treballadors van arribar a un acord que va posar fi a la vaga que mantenien des de 37 dies abans.

Algunes de les mesures que va preveure l'acord van ser convertir contractes temporals en fixos, la possibilitat d'incrementar el nombre de treballadors i donar noranta dies de permís no remunerat als empleats. Tot i això, les treballadores creuen que l'empresa seguirà pagant uns "sous injustos" i, per aquest motiu, tenen previst concentrar-se cada divendres davant del consistori per reclamar un "sou digne". Al novembre, treballadores d'aquesta mateixa empresa, Clece, aquest cop encarregades de la neteja del principal hospital de la ciutat, el Doctor Trueta, ja es van manifestar amb unes reivindicacions semblants.

http://www.eldebat.cat/cat/viewer.php?IDH=24868