CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els treballadors de la neteja en vaga acamparan a la plaça del Vi de Girona

Dijous, 29 març, 2007

Els treballadors de l'empresa Clece que secunden la vaga des del dia 5 de març han decidit acampar avui al vespre a la plaça del Vi, davant de l'ajuntament de Girona. El portaveu del comitè de vaga, Salvador Aranda, explica que l'acció «té l'objectiu de fer reflexionar el consistori perquè prengui part en el conflicte laboral». Els treballadors també preparen fer una trobada dilluns amb els partits polítics per explicar-los les seves reclamacions i la situació del conflicte.


El Punt - 29/03/2007
DANI VILÀ. Girona

El Departament de Treball va convocar ahir els treballadors a Barcelona. Aranda va criticar que en la convocatòria no hi hagués cap representant de l'empresa per negociar una sortida a la vaga. Els treballadors asseguren que ja han fet algunes concessions, com ara fer un pla d'augment progressiu dels sous en els pròxims dos o tres anys i una proposta semblant per a l'increment de plantilla. El sindicat CGT, l'únic convocant de l'aturada del servei de neteja que afecta escoles, hospitals, instal·lacions esportives i centres cívics, critica també l'actitud de Treball. «Ja ens va mostrar, amb l'ordre de fer la neteja total a les escoles, a favor de qui està», afirma Aranda.

L'Ajuntament de Girona continua reiterant la necessitat urgent que l'empresa Clece i els treballadors s'asseguin a negociar. Avui Treball es trobarà amb representants de l'empresa per intentar acostar posicions.