CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els treballadors de l’Aeroport de Reus, acorden l’inici de mobilitzacions en contra de la modificació d’horaris imposada per Aena.

Dimecres, 3 abril, 2013

Els treballadors de l'Aeroport de Reus, acorden l'inici de mobilitzacions en contra de la modificació d'horaris imposada per Aena.

L'assemblea de treballadors de l'Aeroport de Reus, ha acordat aquest matí del 2 d'abril iniciar accions de protesta. En principi cada divendres, es concentraran durant mitja hora a les portes de l'aeroport, i estudien la possibilitat de convocar vagues durant la nova temporada d'estiu. Així mateix els treballadors han decidit que el Comitè d'empresa de l'Aeroport de Reus iniciï accions prèvies de mediació i arbitratge a un conflicte col · lectiu en magistratura.

La modificació d'horaris imposada per Aena, suposarà la supressió d'un torn de treball, i la reubicació del 15% dels treballadors. L'eliminació, per part d'Aena, d'aquest cinquè torn, elimina la flexibilitat, amb la qual es podria mantenir l'aeroport més hores obert, i poder afrontar amb èxit la campanya de Estiu.

L'Aeroport de Reus, que oferirà aquesta temporada d'estiu vols a 26 destinacions a ciutats europees, es pot veure immers en un conflicte laboral innecessari, per una decisió empresarial que incompleix el Conveni Col·lectiu d'Aena i no beneficia la capacitat operativa de l'aeroport.
Aena, té previst, fer efectiu aquesta retallada laboral i operatiu, el 5 d'abril, que coincidirà amb el primer dia de protesta convocat a l'Assemblea d'avui, dels treballadors de l'Aeroport de Reus.

El sindicat CGT, que participa activament en el Comitè Empresa de Aeroport de Reus, dóna suport a les mobilitzacions dels treballadors en contra la modificació dels Horaris laborals

CGT AENA - Aeroport de Reus

Més informació:

- CGT AENA SECCIÓ SINDICAL ESTATAL