CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els treballadors de l’hospital Joan XXIII de Tarragona es tanquen per segon cop en contra les retallades

Dimarts, 31 maig, 2011

El tancament de quatre llits de la Unitat d'Intermitjos és una de les noves mesures d'estalvi que es farà efectiva aquest dimecres.


Tal i com es va decidir en l'assemblea dels treballadors de la setmana passada, els empleats de l'hospital Joan XXIII s'han tancat aquest dimarts, per segona vegada, al vestíbul del centre per protestar contra les retallades impulsades pel Govern. De fet, la direcció els ha informat que a partir de demà, dia 1 de juny, tancaran quatre dels setze llits de la Unitat d'Intermitjos. "Desapareixeran dos llits de la secció de cardiologia i dos més de la Unitat de Cures Intensives", ha explicat el delegat sindical de la CGT, Agustí Aragonès. La tancada, iniciada a les deu del matí, s'allargarà fins a aquest dimecres al migdia coincidint amb la concentració dels treballadors davant del centre hospitalari.

A la tancada iniciada aquest dimarts al matí només hi ha participat la CGT. Aquest cop, la resta de sindicats de la Junta de Personal de l'hospital Joan XXIII (CCOO, UGT, CATAC, Metges de Catalunya i Satse) no s'han sumat a aquest acte reivindicatiu.

Tot i això, aquests sindicats sí participaran en l'habitual concentració que tindrà lloc aquest dimecres al migdia davant del centre hospitalari. A diferència de les anteriors concentracions, es preveu que en la protesta de demà tots els treballadors surtin al carrer amb paraigües. "Simbolitzarem el gran xàfec que ens espera", ha manifestat Aragonès.

D'altra banda, s'espera que siguin més de trenta els treballadors que aquesta nit dormin al vestíbul de l'hospital Joan XXIII. L'objectiu de la CGT és superar la xifra de la setmana anterior, quan van ser poc més d'una vintena els empleats que van passar la nit al centre hospitalari.

Font: ACN. 31 de maig de 2011.


La CGT és l'únic sindicat que secunda la segona tancada a l'Hospital Joan XXIII

Segons la Junta de Personal, dimecres es tancaran quatre llits de la Unitat d'Intermitjos

www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=17151

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció