CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els Treballadors de Metro de Barcelona convoquen aturades i vagues per al mes de febrer

Divendres, 15 gener, 2016

ELS TREBALLADORS DE METRO CONVOQUEN ATURADES I VAGUES PER AL MES DE FEBRER

Els treballadors de Metro de Barcelona han aprovat avui, en Assemblea General, la convocatòria d'aturades i vagues dins d'un pla de mobilitzacions més ampli, per forçar el desbloqueig de les negociacions i pressionar a favor d'un acord que respongui a les reivindicacions plantejades en la plataforma unitària presentada fa mesos per la Representació dels Treballadors.

Concretament es convoca una aturada de cinc hores, de 10h a 15h, el dia 2 de febrer, que anirà acompanyat d'una manifestació que s'iniciarà a les 11.30h i el recorregut serà des P. Urquinaona fins P. Sant Jaume.

També es convoca vaga de 24 hores els dies 22 i 24 de febrer.

El Comitè d'Empresa i els diferents sindicats que el componen volen deixar clar que, des de fa més d'un mes, s'ha vingut informant als diferents estaments que tenen responsabilitat política sobre Metro, perquè actuïn contra el bloqueig en la negociació que està practicant l'equip directiu que gestiona la nostra empresa.

Així mateix, creiem que la lluita contra la precarietat laboral, la descongelació salarial i la limitació de l'actual Reforma Laboral, que són els tres eixos bàsics de la nostra plataforma, són objectius comuns a la voluntat de la majoria dels partits polítics que componen el Ajuntament, ja que gairebé tots ho han plantejat en les seves campanyes electorals.

Barcelona a 14 degener del 2016

COMITÈ D´EMPRESA METRO BARCELONA

Més informació:

- TWITTER CGT METRO BCN

- Óscar Sánchez. CGT METRO Tel.650 943 927

- José Ángel Ciércoles CGT METRO. Tel.650 943 981


VAGA METRO TMB

Des de la secció sindical de CGT a autobusos volem manifestar la nostra solidaritat amb la plantilla de metro de Barcelona

Davant l'acord de pres per l'Assemblea General de metro de convocar una aturada de 5 hores, per al proper dia 2 i d'una aturada de 24 hores per als dies 22 i 24 de febrer, des de CGT bus-TMB manifestem:

El nostre suport i solidaritat a les peticions plantejades per la plantilla de Metro i la manera assembleari com que estan prenent els seus acords.

La plantilla d'autobusos, igual que la de metro, depenem de la mateixa direcció. Els consells d'administració de les dues empreses actuen com un de sol sota la marca TMB i en ells es prenen els mateixos acords per a ambdues empreses. Conseqüència d'aquests acords és la precarietat laboral creixent que està present a les nostres empreses.

La nova direcció política de l'ajuntament encara no ha pres mesures per canviar aquesta situació ni tampoc per eliminar les enormes diferències salarials existents a les nostres empreses.

Els treballadors i treballadores de metro tenen dret a exercir les mesures de pressió que acordin en assemblea per defensar les seves condicions laborals, dret que també defensarem des de CGT bus TMB posant-nos a disposició del que ens diguin els companys i companyes de metro.

SECCIÓ SINDICAL CGT TMB BUS

Barcelona 15 gener 2016

Més informació:

- TWITTER CGT BUS

- RÀDIO ROSKO