CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els treballadors de SAS surten en processó.

Dissabte, 7 abril, 2007

Treballadors de l'empresa SAS d'Abrera (Baix Llobregat), antiga subministradora de taulers de control per a Seat, van fer dijous al migdia una «processó» reivindicativa al municipi en què van participar entre 120 i 130 persones, segons va explicar el representant de la secció sindical de CGT de Catalunya a SAS, Emiliano Jiménez. El sindicalista va explicar que l'objectiu de la processó era recordar a la direcció i als treballadors que continuen tancats a la fàbrica.


El Punt - 7/04/2007 .- L'acte va acabar amb la lectura d'un manifest. Segons Jiménez, algunes persones «s'afegien a la processó durant el seu passeig per la població d'Abrera». Amb tot, Jiménez es va mostrar sorprès pel «desorbitat desplegament d'efectius antiavalots» que estava preparat per intervenir-hi.

Els treballadors de SAS fan una 'processó' reinvidicativa a Abrera


BARCELONA, 05/04/2007 14:43 (EUROPA PRESS)

Els treballadors de l'empresa SAS, exsubministradora de taulers de control per a Seat, han fet avui una 'processó' reivindicativa que s'ha produït sense incidents per la població d'Abrera, on està ubicada la planta de producció de l'empresa, segons ha informat a Europa Press el representant de la secció sindical de CGT de Catalunya a SAS, Emiliano Jiménez.

Jiménez ha assenyalat que la 'processó' ha acabat cap a les 13.30 hores amb la lectura d'un manifest. El representant sindical ha estimat que en total unes 120 o 130 persones han seguit aquesta manifestació que tenia com a objectiu recordar a la direcció i als treballadors que "seguim tancats a la fàbrica".

Segons Jiménez, la reivindicació tenia un caràcter "lúdic a més de reivindicatiu", i ha afegit que algunes persones "s'afegien a la processó durant el seu passeig per la població d'Abrera".

Amb tot, el representant sindical ha mostrat la seva sorpresa pel "desorbitat desplegament d'efectius antiavalots" que estava preparat per intervenir-hi. Jiménez ha assegurat que "durant l'acte reivindicatiu no hi ha hagut cap incident", però ha assenyalat que "les forces de l'ordre destinades eren desmesurades".

Per aquesta raó, Jiménez ha afegit que "no entén com Seat, que ja té una seguretat privada, reclama encara més protecció, quan els agredits no són ells, sinó els treballadors de SAS". A més, ha afegit que aquest desplegament el paguem tots".

Els treballadors de SAS estan tancats a la planta d'Abrera des que l'empresa va decidir aturar la seva producció després de rescindir-se el contracte amb Seat per al subministrament dels taulers de control del Seat Ibiza.