CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els treballadors del Metro de Barcelona decideixen tornar a fer vaga del 18 al 22 de juny

Dilluns, 13 juny, 2016
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Els treballadors del metro han ratificat en l'assemblea del 9 de juny fer vaga els dies 18 i 19 de juny, coincidint amb el festival Sónar. També han aprovat allargar les aturades als dies 20, 21 i 22 de juny. El president del Comitè d'Empresa de Metro, Toni Ceballos, ha denunciat que TMB no els ha fet cap proposta en les últimes setmanes i l'acusa d'enviar només la mediadora a les reunions.

Les aturades parcials dels dies 18 i 19 de juny s’han aprovat per pocs vots de marge: 193 a favor, 182 en contra i 48 abstencions. En canvi, les vagues dels dies 20, 21 i 22 de juny han obtingut una majoria més clara, amb 353 vots a favor, 31 en contra i 20 abstencions.

El Comitè d’Empresa de Metro ja havia presentat la petició al Departament de Treball per poder anar a la vaga divendres i dissabte de la setmana que ve a la matinada, coincidint amb la celebració del Sónar. En concret, entre la mitjanit de dissabte i les 2.50 de la matinada; entre les 4.30 h i les 7.30 h del matí; entre les sis de la tarda i la mitjanit de diumenge; de 4.30 h a 7.30 h del matí següent; i de les 4.45 h de la tarda a gairebé les 20 h.

Els treballadors, però, no han votat fer o no vaga durant la revetlla, perquè són “conscients” de l’empresa on treballen i donen “prioritat a la seguretat”.

El president del Comitè d’Empresa de Metro, Toni Ceballos, ha asseverat que “l’empresa fa dues o tres setmanes que no parla” i que no entén que la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, “no para de repetir que ha presentat una proposta”. Tot i que es va programar una nova reunió el dimecres 8 de juny, aquesta es va acabar cancel·lant.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2016/06/09/assemblea-metro-treballadors-sonar-sant-joan-revetlla-afectacions-aturades-vaga/

>>> Seguiu l'actualitat de la lluita del Metro de Barcelona a través del twitter de la Secció Sindical de CGT: https://twitter.com/cgtmetrobcn

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció