CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els treballadors/es d’autobusos de TMB segueixen denunciant públicament la reducció del servei de busos

Dimarts, 28 octubre, 2008

tarjetaverda.jpg

Des del passat 15 de setembre, el servei d'Autobusos de TMB ha sofert una important reducció de servei a Barcelona ciutat. La Direcció de TMB, a dia d'avui, encara segueix negant aquesta realitat i parla de "ajustament de l'oferta i la demanda".


Els treballadors/es d'autobusos de TMB hem estat, des del 15 de setembre, participant a manifestacions demanant millor servei d'autobusos amb els veïns i veïnes, perseguint i demanant explicacions als nostres directius i a l'Alcalde de Barcelona, repartint milers d'octavetes informatives i milers de targetes per poder reclamar a l'empresa.

Desgraciadament, la Direcció de TMB no només no ha variat la reducció de servei, sinó que l'ha incrementat encara més. Mentrestant, s'està gastant els diners públic en campanyes publicitàries per amagar la realitat.

Per poder demostrar fins a quin punt hi ha hagut una reducció important del servei de busos, el Comitè de conveni hem fet un treball, linea per linea, i cotxera per cotxera, mostrant fins a quin punt la gent de Barcelona disposa de menys servei de busos actualment.

Alguns links amb la campanya que està duent a terme el Comitè de conveni per denunciar públicament la reducció de servei:

comitedescansos.blogspot.com/2008/10/els-conductorses-de-tmb-reparteixen.html

comitedescansos.blogspot.com/2008/09/presentacin-con-protesta-incluida.html

comitedescansos.blogspot.com/2008/09/veins-i-venes-de-trinitat-vella-i.html

comitedescansos.blogspot.com/2008/09/octavetes-informatives-pels-usuarises.html

Comitè de Conveni Autobusos TMB

comitedescansos.blogspot.com/

Afegim el PDF amb l'informe referit.

Attached documents