CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els treballadors/es de Bus i Metro de TMB es tornaran a reunir en Assemblea el 8 de febrer

Diumenge, 29 gener, 2012

Els Comitès d’empresa de Bus i Metro de TMB acorden realitzar una nova Assemblea amb la vista posada al Congrés Mundial del Mòbil.

Tal i com ja havíem informat, l’ACTUB, la CGT i la PSA acata la decisió de l’Assemblea de treballadors/es de Bus i Metro del passat 26 de gener per convocar una aturada el 27 de febrer, dia de inauguració del Congrés Mundial del Mòbil.

El 27 de gener, els Comitès d’empresa de Bus i Metro tornen a convocar als treballadors/es per analitzar la situació i fer propostes de cara al futur amb la perspectiva del que ja va sortir a les Assemblees del dia anterior.

Des d’ACTUB, CGT i PSA, seguim defensant que són els treballadors/es els que manen i els representants sindicals, Comitès d’empresa inclosos, els que han d’acatar les decisions preses en Assemblea.

Per aquest motiu, des de les nostres seccions sindicals a Autobusos de TMB fem una crida massiva a tots els treballadors/es de Bus i Metro a assistir a les Assemblees del 8 de febrer a Cotxeres de Sants (convocatòria en document adjunt) i a participar activament fent propostes.

Confederació General del Treball de Catalunya (CGT) - Secció sindical de la CGT a Autobusos de TMB, Plataforma Sindical d’Autobusos (PSA) i Associació de Conductors de Transports Urbans de Barcelona (ACTUB)

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció