CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els treballadors/es de Ficosa es manifesten a Barcelona el 12 de desembre

Diumenge, 13 desembre, 2009

jpg_Fico.jpg

La manifestació s'ha celebrat aquest dissabte 12 de Desembre a les 17h. sortint de plaça Universitat i acabant a plaça Sant Jaume a les 18.30h. En la manifestació han participat uns 300 treballadors/es de Ficosa. Al finalitzar la manifestació s'ha llegit el següent comunicat:

"Els treballadors i treballadores de FICOSA estem farts del tracte rebut per part de l'empresa en aquests últims anys on hi ha hagut contínues perdudes de llocs de treball, reajustaments organitzatius a la part de l'empresa, ERO i durant aquest últim any retards consecutius en els pagaments als treballadors, pagaments que cada vegada es van distanciant més en el temps.

Aquesta situació està erosionant greument l'economia dels treballadors i els seus drets com persones i treballadors ja que la suma d'aquests fets deixen en difícil situació a milers de famílies. Davant la resposta insuficient que l'empresa ha transmès als treballadors i els seus representants per a solucionar aquesta situació, els treballadors de FICOTRIAD han decidit sortir al carrer en mobilització per aquesta greu situació viscuda.

També volem denunciar la permissivitat d'Inspecció de Treball, ja que s'han denunciat cada mes el retard de les nomines i àdhuc tenint resolucions totalment favorables als treballadors nosaltres seguim sense cobrar i la inspecció sense actuar".

Vídeos de la manifestació:

http://www.youtube.com/watch?v=ukYmswRpp-o&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=GLsDxaXgdn4&feature=player_embedded

CGT Sabadell

http://cgtsabadell.blogspot.com/


En relació amb Ficosa, comentar que en les eleccions sindicals realitzades recentment a Ficotriad, empresa del grup Ficosa, la CGT ha sigut el sindicat majoritari amb un molt bon resultat, fruit de la feina sindical que s'està fent:

Vots: UGT 19 vots, USO 19 vots, CCOO 24 vots, CGT 92 vots

Delegats: UGT 1 delegat, USO 1 delegat, CCOO 1 delegat, CGT 5 delegats.