CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els treballadors/es de Parcs i Jardins fan vaga i es manifesten per Barcelona

Dissabte, 20 juny, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

jpg_96398_kaos.jpg

El 18 de juny els jardiners/es van fer vaga i es van manifestar per Barcelona des de la seu de Medi Ambient de l'Ajuntament fins a la plaça Sant Jaume de Barcelona, on es van concentrar en protesta per la gestió de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins.

Durant tot el recorregut de la manifestació (des de Torrent de l'Olla a Plaça Sant Jaume) els prop de cinc-cents jardiners/es que s'han manifestat han cridat, han fet soroll i han animat la marxa amb la banda de música que s'ha muntat, que han dedicat “la cucaracha” a l'estimada Presidenta Imma Mayol.

La manifestació ha començat després de concentrar-se davant de la seu de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Barcelona on s'han llançat desenes de rotllos de paper higiènic per que els polítics netegin les seves vergonyes. Durant tota la manifestació s'han cridat consignes en contra de les privatitzacions, les contractacions a dit i la gestió de l'esquerra pija.

A l'arribar a la porta de l'Ajuntament s'han llançat botes i sabates de la feina en menyspreu de l’actitud repressora i anti-obrera de la gestió municipal.

Crònica extreta de Kaos en la Red

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció