CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE SAS OCUPEN PACIFICAMENT EL CONCESSIONARI SEAT DE MARTORELL

Dimarts, 20 març, 2007

A primera hora d'aquest vespre, els treballadors i treballadores de SAS han realitzat l'ocupació pacífica del concessionari SEAT de Martorell, on han informat els seus treballadors i als clients de la situació en què es troben des que el passat dia 2 de març, SAS tanqués la planta d'Abrera.


Durant l'acte, els treballadors han lliurat un full informatiu en el que expliquen, entre altres coses, que porten 18 dies de tancament i que SAS és culpable del tancament de l'empresa però que SEAT és còmplice de la situació.

També han explicat que són ells i no altres treballadors els que haurien de fabricar els taulers de control dels cotxes que allí es venen, ja que com marca el requeriment fet per Inspecció de Treball a SAS, des del passat dia 12 d'aquest mes, haurien de tenir treball i produir els taulers de control dels models IBIZA i CÓRDOBA.

Però aquesta no ha sigut l'única acció de protesta contra el tancament que han realitzat els treballadors i treballadores de SAS, ja que durant el migdia, i coincidint amb el canvi de torn de matí a vespre en SEAT, han realitzat una concentració en què han informat els treballadors de SEAT mitjançant el repartiment d'unes 7.000 fulls de la situació en què es troben.

Demà dimecres dia 21 a les 12.30 hores en el CMAC (C/Albareda cantonada Carrera), tindrà lloc la segona reunió de l'ERO entre la direcció de SAS i el comitè d'empresa. Divendres que ve 23 a les 10 hores es realitzarà la tercera reunió.

Coincidint amb les dues reunions, els treballadors realitzaran concentracions en protesta pel tancament de l'empresa.

ELS TREBALLADORS CONTINUEN AMB EL TANCAMENT