CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Els treballadors i treballadores del Poliesportiu Municipal Marina Besòs davant el seu tancament salvatge

Dimarts, 20 desembre, 2016
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El dia 3 de desembre es va complir un mes del desallotjament dels treballadors/es del poliesportiu municipal Marina Besòs de Sant Adrià de Besòs. Som conscients que aquests fets no van ser fruit de l'atzar, aquest dia, 3 de Novembre, es consumava una vergonya que tot aquell que conegués la situació de la instal·lació veia venir des de lluny.

Avui s'està treballant per a reparar un dany que ja està fet, però ni oblidem ni callem que es podria haver evitat, ja que en nombroses ocasions els treballadors/es vam denunciar davant l'administració local (Ajuntament de Sant Ádria de Besòs) la gestió nefasta i d'espoli d'un servei públic per part de la gestora privada GIMESPORT, arribant fins i tot a exercir el nostre dret a la vaga el dia 20 de Maig de 2015 demanant la intervenció immediata de l'Ajuntament.

En l'actualitat l'empresa GIMESPORT i el seu administrador únic José María PalacÍn ha deixat al carrer a 38 famílies, devent-los la nomina d'Octubre i sumant-se ja dos mesos sense cobrar. A més deixa un deute a la Seguretat Social per impagament dels TC-2 i d'altres a la hisenda pública i proveïdors.

La mala fe demostrada per part de l'empresa ens deixa en un limb legal que ens impedeix la prestació per desocupació i ens obliga a demandar a GIMESPORT pel que considerem és un acomiadament tàcit i improcedent. José María Palacin no s'ha presentat a les reiterades citacions davant Inspecció de treball per agilitar els tramitis que resolguin el limb legal en què ha deixat als seus empleats, intentant de pas utilitzar-nos al nostre entendre com un arma llancívola contra l'Ajuntament en els seus litigis particulars amb l'administració i no important-li en absolut la seva responsabilitat com a empresari, fent gala de la talla moral que acompanyen els seus actes.

Sempre hem mantingut que som les mates d'un divorci entre la gestora privada i l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, però ara com ara els únics que passen necessitats són els fills dels treballadors/es que estan al carrer amb una mà davant i una altra darrere, sense drets i sense pa. Estem en lluita per sobreviure i recuperar el que legítimament ens pertany, el nostre dret a treballar i viure dignament, que ningú tingui dubtes, ni empresa, ni Ajuntament, que si ens deixen al carrer, al carrer ens trobaran, lluitant pel que és nostre i pel que ens sentim doblement estafats com a ciutadans/es i treballadors/es.

VOLEM LA REOBERTURA DEL MARINA BESÒS. EL PÜBLIC ÉS DE TOTS I TOTES.

CGT - Poliesportiu Sant Adrià

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print