CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Emilia Llorca va morir ahir, dimarts 8 de desembre de 2009.

Dimecres, 9 desembre, 2009

Emilia Llorca, amb un altaveu a la mà, en una manifestació el 2008

Se'n va una persona amb carisma, fortalesa, bon humor, ganes de viure, saber fer, una capacitat increïble per organitzar, llegir la realitat, engrescar gent i moviments, alhora que comunicar una sencillesa natural; la seva absència és d'aquest buits que es converteixen en forats negres. I persones com aquestes hi ha poques al món.

Emilia Llorca, amb un altaveu a la mà, en una manifestació el 2008
Emilia Llorca, amb un altaveu a la mà, en una manifestació el 2008
Totes i tots sabem que ha estat un privilegi que s'hagi creuat, ficat endins, passat, entrat a la nostra vida; i la tristor de la seva pèrdua va més enllà de nosaltres mateixos, i afecta a tot un barri, a una lluita, a un festa major, a un moviment veïnal, a familiars, amics i amigues, coneguts, conegudes...

Emilia era per totes i cadascú de nosaltres un referent, una mostra d'entrega, entereça, un esperit incansable i lluitador, una persona bona. La seva força, energia i alegria ens omplia a tots.

Després de tot el que hem viscut, lluitat, gaudit amb ella i aprés d'ella, sabem que s'ha de continuar i ho farem. Però també sabem que no serà el mateix sense ella.

Demà, dijous 10 de desembre, de 9 a 13 hores la podrem acomiadar al tanatori de Sancho d'Àvila, a les 15.30 estarà a l'església de Sant Miquel fins a les 16.30, que anirem a enterrar-la al cementiri de Montjuïc, a les 17.00

Demà, dijous 10 de desembre, li diem adéu, oblidar-la no podrem fer-ho mai


Més informació: http://labarcelonetaambelaiguaalcoll.blogspot.com/


- Mor Emília Llorca, líder veïnal de la Barceloneta , per Maria Favè al Avui
- La Barceloneta pierde a la líder vecinal Emilia Llorca , per Patricia Castán al Periódico de Catalunya
- Emilia Llorca , per Arturo San Agustín al Periódico de Catalunya