CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

En defensa de l’ocupació, el 28 de maig VAGA de 24 hores a ATENTO contra els acomiadaments

Dissabte, 26 maig, 2007

El dilluns 28 de maig la CGT ha convocat vaga de 24 hores en tots els serveis d'Atento Espanya. Els motius els coneixem tots: els 1200 acomiadaments produits a Atento en els últims 6 mesos (CAT ADSL, SATE, TERRA, etc...) i els pròxims 3000 acomiadaments que es realitzaran en el servei LAP 1004 (B.O., Básicos, Desarrollo, Fidelización, C.S.I., Promotoras, Subvenciones y Proyecto Espejo) sobre la base de l'acord aconseguit el passat 3 de maig en el Grup Telefónica amb els sindicats UGT-CCOO.

En els pròxims mesos, concretament fins a març de 2008, seran liquidats tots els serveis que Telefònica té contractats a Atento per a l'Estat espanyol. Així ho assegura la multinacional en la seva Memòria Anual presentada el dia 10 de maig en la Junta General d'Accionistes, notícia avançada en el mes de març en tots els mitjans de comunicació estatals. Aquests plans són fonamentals per a assegurar futurs increments superiors al 50% anual en els beneficis. O sigui, que som mercaderia barata a la qual acomiadar en l'Estat espanyol per a contractar encara més barata a Llatinoamèrica.

Després de les diferents assemblees realitzades per tot l'Estat espanyol els afiliats i afiliades a la CGT hem decidit convocar aquestes mobilitzacions que portarem a terme perquè nosaltres ens oposem als processos externalitzadors que es realitzaran per part del nostre veritable contractador: Telefónica.

En conseqüència nosaltres proposem:

- La viabilitat de l'empresa consisteix que Telefònica no desviï les trucades a Llatinoamèrica
- Els ajustaments de beneficis (100 milions d'euros Atento i 6230 milions Telefónica el 2006) són la solució per al manteniment de l'ocupació en l'estat espanyol.
- La defensa de tota l'ocupació que existeix a Atento i el manteniment de tots els serveis de qui es fa anomenar la quarta empresa del món en el sector del telemarketing.
- Creiem fermament que hi ha un manera de parar els plans de Telefónica: secundant majoritàriament les vagues i mobilitzacions en tots els serveis aconseguint que Atento sigui multada pels clients i que la imatge de Telefónica es vegi tacada en els mitjans de comunicació.

Ahir van ser ADSL, SATE i Terra; avui li toca al 1004; demà a Móviles, PYMES, DATA...; el següent seràs tu.

[|2Dóna suport, secunda i mobilitza't el dia 28 de maig !2
2TOTS A LA VAGA PEL NOSTRE TREBALL2
2No som una mercaderia !!!!2|]

Seccions Sindicals CGT Atento