CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

En defensa dels drets i les llibertats: Comunicat CGT Ajuntament de Barcelona

Diumenge, 24 setembre, 2017

EN DEFENSA DELS DRETS I LES LLIBERTATS

Davant l’agressió als drets civils del poble de Catalunya, la secció sindical de la CGT a l’Ajuntament de Barcelona vol manifestar:

Que tothom té dret a expressar la seva opinió i decidir el seu futur. Per això estem al costat de la defensa d’aquest dret, sense dubtes ni equidistàncies. I en aquesta hora interpel·lem a tothom a que faci el mateix.

Que ens manifestem plenament solidaris amb totes les persones fins ara represaliades, moltes d’elles funcionàries, i exigim la seva llibertat sense càrrecs, amb la restitució de tots els seus bens personals i el rescabalament pels danys produïts pels escorcolls.

Que els treballadors i treballadores dels serveis municipals, com a part que som del poble de Catalunya, estem majoritàriament a favor del referèndum de l’1 d’octubre.

Amb el conjunt dels nostres conciutadans farem el necessari per assegurar la seva celebració.

Que els funcionaris de l’Ajuntament estem a disposició de les nostres institucions a l’hora de facilitar l’exercici dels drets civils i democràtics.

És inacceptable que qui no té capacitat per convèncer per la raó provi d’imposar-se per la força, i ara estem veient com trenquen les més elementals garanties democràtiques.

No s’ha d’impedir la llibertat d’expressió ni la voluntat democràtica de la gent.

Exigim que el govern municipal assumeixi tota la responsabilitat política per garantir la realització del referèndum de l’1 d’octubre, amb el suport del conjunt dels representants polítics municipals.

Cridem a totes les persones que treballem als serveis municipals a participar a totes les mobilitzacions convocades aquests dies, fins i tot si cal, una vaga general.

LA LLUITA CONTRA L’OPRESSIÓ ESTÀ EN MARXA A CATALUNYA, ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES MUNICIPALS NO PODEM DEIXAR DE PRENDRE PARTIT!

>>> Imprimiu i pengeu als vostres llocs de treball els cartells del referèndum, els podeu descarregar d’aquí: http://empaperem.cat/

Secció Sindical CGT Ajuntament de Barcelona

http://www.cgtbarcelona.org/ssab/defensa-drets-i-llibertats/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció