CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Enfortim xarxes de suport mutu veïnal

Dilluns, 16 març, 2020

xarxes_de_suport.jpg

Demostrem que el suport mutu i la responsabilitat social poden ajudar acombatre aquesta crisi sanitaria, i preprem-nos per afrontar la crisi econòmica que la seguirà.

Algunes companyes de CGT , davant la situació d'excepcionalitat, hem recopilat informació sobre les Xarxes de Suport Mutu per tota Catalunya.

Aquí el llistat: https://docs.google.com/document/d/1NJo4DwksAzH2A9o1_GopulFkOIQACcpLySIeW9zIhyU/edit?usp=drivesdk

L'Estat ens vol aïllades i aprofiten aquesta situació per fomentar el caos i la por entre la població. Aturem la histèria col·lectiva i individualista, intentem frenar la saturació d'informació i les notícies alarmistes.

Si necessites o pots donar un cop de màen cures d'infants, fer la compra a persones confinades o gent gran, passejar animals, o assessorament laboral. Pots posar-te en contacte amb la Xarxa de Suport del teu barri o poble.

Creiem que com a sindicalistes tenim molt a aportar. A molts d'aquests grups hi ha una comissió laboral, on podem ajudar en l'assessorament bàsic. I així apropar el sindicalisme de classe a més persones.

Demanem, però, que tot es faci des de la llibertat responsable i una cura absoluta per evitar les transmissions.Per sort moltes de les tasques s'organitzen i es comuniquen a través de grups de WhatsApp o Telegram.

Ara més que mai solidaritat i organització als nostres barris i pobles ✊🏾

xarxes_de_suport.jpg