CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Enfortim xarxes de suport mutu veïnal

Dilluns, 16 març, 2020
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

xarxes_de_suport.jpg

Demostrem que el suport mutu i la responsabilitat social poden ajudar acombatre aquesta crisi sanitaria, i preprem-nos per afrontar la crisi econòmica que la seguirà.

Algunes companyes de CGT , davant la situació d'excepcionalitat, hem recopilat informació sobre les Xarxes de Suport Mutu per tota Catalunya.

Aquí el llistat: https://docs.google.com/document/d/1NJo4DwksAzH2A9o1_GopulFkOIQACcpLySIeW9zIhyU/edit?usp=drivesdk

L'Estat ens vol aïllades i aprofiten aquesta situació per fomentar el caos i la por entre la població. Aturem la histèria col·lectiva i individualista, intentem frenar la saturació d'informació i les notícies alarmistes.

Si necessites o pots donar un cop de màen cures d'infants, fer la compra a persones confinades o gent gran, passejar animals, o assessorament laboral. Pots posar-te en contacte amb la Xarxa de Suport del teu barri o poble.

Creiem que com a sindicalistes tenim molt a aportar. A molts d'aquests grups hi ha una comissió laboral, on podem ajudar en l'assessorament bàsic. I així apropar el sindicalisme de classe a més persones.

Demanem, però, que tot es faci des de la llibertat responsable i una cura absoluta per evitar les transmissions.Per sort moltes de les tasques s'organitzen i es comuniquen a través de grups de WhatsApp o Telegram.

Ara més que mai solidaritat i organització als nostres barris i pobles ✊🏾

xarxes_de_suport.jpg

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció