CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Engega el segon Fòrum Social Català

Divendres, 22 gener, 2010

jpg_perweb00.jpg

El Fòrum Social Català 2010 i la Campanya contra l’Europa del capital, la crisi i la guerra es presentaran en roda de premsa el proper dimarts dia 26 de gener a les 12h davant l'edifici de la Borsa de Barcelona (Pg. De Gràcia, 19). Dos dies després, el 28 de gener, tindrà lloc una manifestació unitària, i finalment, les principals activitats del Fòrum es duran a terme els dies 30 i 31 de gener a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona (Plaça Universitat).


En la roda de premsa hi participaran portaveus del FSCat i de la Campanya contra l’Europa del capital, la crisi i la guerra. També comptarem amb una acció de carrer per escalfar motors, i posteriorment, amb una intervenció d’un representant de la recentment creada Plataforma contra la pujada de les tarifes dels transports públics.

El segon Fòrum Social Català, al que ja s’han adherit més de 120 entitats, es celebrarà l’últim cap de setmana de gener d’aquest any i hi participaran múltiples persones, entitats i col.lectius que actualment estan treballant per combatre la crisi canviant el sistema i per construir un món just, solidari, no violent i respectuós amb el medi ambient i els seus pobles. Les principals línies temàtiques d’enguany seran:

- Les causes de la crisi global (ecològica i del territori, social i econòmica, democràtica i dels pobles).

- Les conseqüències de la crisi global.

- Les alternatives a un món en crisi.

El 28 de Gener a les 19h, amb motiu de la reunió dels ministres de Treball de la UE, se celebrarà una manifestació unitària contra l’Europa del Capital que partirà dels Jardinets de Gràcia (sota el lema “Contra l’Europa de l’atur i la precarietat, repartim el treball i la riquesa”).

L'Assemblea de Moviments Socials tindrà lloc el diumenge 31 a les 12h al hall de la Universitat.

Contra la seva crisi, les nostres solucions. Combatem la crisi canviant el sistema!

Per a més informació i consultar el programa, aneu al web:

http://fscat.blog.pangea.org/