CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Engega la campanya de recollida de signatures Quins $ous! a Molins de Rei

Dimarts, 1 abril, 2008
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

Cartell de la Campanya Quins $ous

Aquest dimecres engegarà oficialment la campanya de recollida de firmes Quins $ous! amb l'objectiu de recollir signatures contra l'augment abusiu dels sous dels polítics i retribucions dels partits polítics de Molins de Rei.

El dimecres a les 13:30 hores tindrà lloc una roda de premsa on es presentarà oficialment la campanya, el manifest i el calendari de recollida de signatures. La iniciativa neix de la Secció Sindical de la CGT a l'Ajuntament de Molins de Rei i de la CUP de Molins de Rei.

L'objectiu principal és aconseguir un elevat nombre de signatures per pressionar a l'equip de govern i al PSC-PSOE per anular l'acord pel qual es van augmentar el sou dels polítics entre un 34% i un 128% el passat mes de juny de 2007.

En aquella ocasió l'equip de govern format per Iniciativa i Esquerra (IiE), ERC i CiU, amb el suport del PSC-PSOE van aprovar aquest augment amb l'únic vot en contra de la CUP. Des de la CUP vàrem donar a conèixer a tots els vilatans i vilatanes aquest augment abusiu a través d'un cartell explicatiu.

Aquella campanya inicial va tenir molt ressò i també els sindicats presents al consistori van criticar-ho al mateix temps que molts vilatans i vilatanes. En els últims mesos s'han produït contractacions a dit, s'han creat llocs de treball a conveniència i finalment s'ha creat la figura de l'assessor d'alcaldia. Tots aquests escàndols en la política de personal de l'Ajuntament de Molins de Rei han contribuït decisivament a l'inici d'aquesta campanya de recollida de signatures per tal de que la ciutadania pugui manifestar la seva oposició a aquests fets.

La recollida de firmes s'iniciarà el proper divendres 4 d'abril de 10 a 13 hores amb la col·locació d'una taula durant el mercat dels divendres. També dissabte 5 d'abril podeu trobar una taula de 11 a 14h a la plaça del Mercat. A la plana web www.molins.cup.cat|http://www.molins.cup.cat/ aniren informant de l'horari i lloc de les properes taules, que aniran recorrent tots els barris de la vila.

Attached documents

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció