CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ens ha deixat el nostre company Antonio Cano, afiliat a la CGT de la secció sindical de Parcs i Jardins a Barcelona. Que la terra et sigui lleu, company

Dimarts, 30 agost, 2016

Ens ha deixat el nostre company Antonio Cano, afiliat a la CGT de la secció sindical de Parcs i Jardins a Barcelona. L'acte de comiat es realitzarà el dijous 1 de Setembre a les 16 hores a Sancho d'Àvila, Antonio hi serà des de les 10 hores del matí.

Aquesta passada matinada ens ha deixat el company Antonio Cano Yzaguirre, treballador de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona i afiliat al Sindicat d'Administració Pública de Barcelona, després d'una malaltia que l’havia tingut allunyat de nosaltres els darrers mesos i que va afrontar amb enteresa fins a l'últim moment.

És molt dur parlar d'Antonio en passat. Perquè Antonio va ser, sobre totes les coses, present. Per tots i totes els qui compartim amb ell militància i amistat - dues coses que en Antonio eren moltes vegades una sola- suposa una gran pèrdua la seva absència, per increïble, per injusta i per inesperada. Perquè sentim que està com tots els dies, a la seva taula (era gairebé seva, de tant usar-la) del SAPB als locals de Laietana, o reunit com cada dijous amb les seves companyes i companys de la Secció de Parcs i Jardins, assegut en les plenàries de la Federació Local de Barcelona durant els molts anys que va ser Secretari General d'Administració Pública, en Plens i Congressos locals, regionals i nacionals. I sobretot, al carrer, solidari amb les lluites, fossin sindicals o socials, com les del seu estimat barri de la Barceloneta.

Antonio es va presentar un bon dia, fa molt temps, en els locals de la CGT per crear una secció sindical a Parcs i Jardins. El seu primer pas, penjar cartells per tots costats i parlar amb tots els company/es. Al costat de Tomás, Paco Sánchez, Ignacio, Gabi, Arévalo i tants d’altres, aquesta secció es va consolidar, fins avui. No obstant això, Antonio va saber anar més enllà de l'àmbit de la seva empresa, va saber ser solidari i va assumir responsabilitats orgàniques en el SP de la FL de Barcelona. Va saber aportar-nos sensatesa, coneixement, calma i sobretot concòrdia. I una cosa molt gran, humor per afrontar els problemes i alegria per gaudir les victòries. Perquè per a Antonio no existia la derrota, potser un pas enrere, només per prendre impuls i tornar a la càrrega.

Ens unim al dolor de la seva família, dels seus amics i amigues, de tots els seus veïns i tots els que el van conèixer. Deixa en aquest sindicat un buit inesborrable, que no poden honrar aquestes breus paraules que li dediquem. Present, dèiem abans, sempre al cor. Per sempre, que la terra et sigui lleu, company.

SINDICAT D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA DE BARCELONA I FEDERACIÓ LOCAL DE BARCELONA DE LA CGT

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció