CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Ensenyament: Resum del pla de lluita per a octubre de la Coordinadora Interzones

Dimarts, 9 octubre, 2012

RESUM DEL PLA DE LLUITA D'OCTUBRE
aprovat per la Coordinadora Interzones

A la darrera Coordinadora d'Interzones, celebrada el passat 5 d'octubre, es van acordar les següents propostes de continuació de la lluita que configuren el calendari de mobilitzacions pel present mes d'octubre.

- Fer arribar el nostre suport, mitjançant un manifest, a les lluites dels estudiants, tant de la PDUP com del Sindicat d'estudiants. S'anima al professorat a fer actes de suport de forma conjunta amb els estudiants de secundària (assemblees, concentracions...) i assistir a les manifestacions que es faran en el marc de les vagues convocades l'11 d'octubre (PDUP) i els dies 16, 17 i 18 d'octubre (Sindicat d'estudiants).

- Realitzar a les diferents zones i/o centres educatius assemblees amb les famílies de l'alumnat informant sobre la situació actual i demanant el suport i la participació a la lluita per l'ensenyament públic. Aquests espais de col·laboració a les famílies poder tenir continuïtat mitjançant concentracions conjuntes a les diferents localitats i/o cartes als Ajuntaments.

- Participar a la manifestació convocada per diferents organitzacions socials i que forma part d'un programa de mobilitzacions a nivell global “Global Noise”.
La convocatòria és el 13 d'octubre a les 18h a Plaça Catalunya. La proposta és agrupar-nos a Plaça Catalunya amb Rambla de Catalunya amb materials que ens facin visibles (samarretes, pancartes, tupers reivindicatius, l'ampolla Rigaudrau...).

- Participar a la convocatòria de manifestació del MUCE per al proper 27 de setembre (hora i lloc per confirmar). La idea és crear un bloc propi, dintre de la manifestació, de la Coordinadora Interzones que sigui identificable (portar pancartes) i combatiu (s'ha creat una comissió per preparar-ho).

- Proposar i consultar a les zones sobre l'opció de convocar 1 o 2 dies de vaga al proper mes de novembre com a continuïtat de la indefinida discontínua que havíem posposat considerant que no de fer-ho al novembre ens resultaria molt complicat poder-ho dur a terme en el temps que quedaria del primer trimestre. A més, es valora positivament la coincidència de la proposta de vaga amb el període de campanya electoral i la possible convocatòria de vaga general el proper 14 de novembre.

Així mateix us informem de que la propera assemblea de la Coordinadora Interzones es durà a terme el divendres 19 d'Octubre a les 18 hores en Olzinelles 30, Sants.

Coordinadora Interzones

http://cgtense.pangea.org/IMG/pdf/RESUM_DEL_PLA_DE_LLUITA_octubre.pdf

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció