CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Entre el 85% y el 90% dels conductors de TMB secunden la vaga d’ahir i els Mossos d’Esquadra tornen a colpejar a conductors

Dimecres, 13 febrer, 2008

Entre el 85% y el 90% dels conductors de TMB van secundar la vaga d'ahir dia 12 de febrer.

L'Assemblea de conductors/es decideix no acceptar la proposta del Departament de Treball i la Direcció de TMB i convocar vaga del 3 al 7 de març i cada dijous a partir d'aquesta data.

Ahir dimarts, els conductors/es reunits en Assemblea van decidir convocar vaga per la setmana del 3 al 7 de març, i cada dijous a partir d'aquesta data per no estar d'acord amb la proposta del Departament de Treball i la Direcció de TMB que vol que els treballadors treballin més cada dia o se'ls desconti del sou els dos dies de descans setmanal.

L'Assemblea de conductors/es sempre ha dit que els dos dies de descans setmanal tenen que sortir de la reducció de jornada sense mengua económica.

Entre un 85% i un 90% de la plantilla ha secundat l'aturada d'avui i uns 1200 conductors/es s'han ajuntat deixant petit el local on s'havia de realitzar la reunió. Per aquest motiu, l'assemblea s'ha fet al carrer, a la Via Laietana.

Un cop finalitzada l'assemblea, els conductors han anat cap a la Plaça Sant Jaume, on l'ajuntament de Barcelona feia una jornada de portes obertes, però no han pogut entrar perquè no els han deixat passar de la porta.

Desprès d'aquest fet, els conductors han anat cap a la Ronda Litoral, on els mossos d'esquadra han carregat i han ferit a 3 conductors, un d'ells al cap. Aquest conductor ha sigut traslladat al Hospital del Mar, on li van fer les cures necessàries degut a les ferides sofertes.

- Fotos de l'assemblea i la mobilització al Bloc del Comitè de descansos de Transports de Barcelona|Bloc del Comitè de descansos de Transports de Barcelon
- Video de l'aturada del 12F, de l'Assemblea i de les agressions del Mossos a companys nostres