CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

“Entre la Revolució i les Trinxeres”

Divendres, 28 agost, 2009

El Col·lectiu Negres Tempestes i Aldarulls Edicions publiquen el llibre "Entre la Revolució i les Trinxeres" de Camillo Berneri.

Aquests últims anys hem viscut un procés de recuperació de la memòria històrica encapçalada pel Tripartit que té com a objectius legitimar l'actual sistema democràtic burgés i amagar o desacreditar la Revolució Social iniciada el 19 de juliol de 1936.

El col·lectiu Negres Tempestes i Aldarull Edicions editen la traducció al català d'aquest llibre amb la intenció de donar a conèixer aquests fets: “Entre la Revolució i les Trinxeres” és un recull de cartes publicades per Camillo Berneri al setmanari “Guerra di Classe” on va reflectir l'eufòria inicial dels primers mesos de la Revolució i va advertir de les conseqüències de la recuperació progressiva del poder per part de la burgesia que van materialitzar-se en els Fets del Maig del 1937 on el propi Camillo Berneri va ser segrestat i assassinat.

Aquesta edició inclou també la introducció que va afegir “Ediciones Mayo del 37” (editorial vinculada al MIL) en l'edició de l'any 1973.

Entre la Revolució i les Trinxeres

Títol: Entre la Revolució i les Trinxeres

Autor: Camillo Berneri

Any de publicació: 2009

Producció Editorial: Negres Tempestes i Aldarull Edicions

Pàgines: 80

Podeu aconseguir l'exemplar al mòdic preu de 5€ als punts de distribució habituals i a la "paradeta" del Bloc Negre al Fossar de les Moreres el proper 11 de Setembre.

També podeu comprar el llibre "on-line" a la llibreria Acció Cultural.

Col·lectiu Negres Tempestes - www.negrestempestes.org