CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Enviament de cartes de Som lo que Sembrem a diferents Departaments del Govern de la Generalitat contra l’ús del glifosat

Dilluns, 2 juliol, 2012

El passat 27 de Juny de 2012 Som lo que Sembrem va enviar cartes als diferents departaments del Govern de la Generalitat, demanant informació sobre l'ús dels còctels d'herbicides amb glifosat al nostre país, la contaminació de les aigües que provoca, i altres qüestions sobre l'afectació a la salut de la fauna i humana. Així mateix s'han tramès qüestions de caire més general sobre les aplicacions de pesticides en agricultura i jardineria al territori i els seus efectes sobre el medi i la salut.

- Carta a l’agència de protecció de la salut.

- Carta a la direcció general del Departament d’agricultura ramaderia i pesca.

- Carta a medi natural del Departament d’Agricultura Ramaderia i Pesca.

- Carta a l’agència Catalana de l’Aigua.

- Carta a l’Agència de Salut ambiental.

Som lo que Sembrem i diferents persones i col.lectius que estan col.laborant en la campanya estan entrant aquestes setmanes de juny i juliol instàncies als diferents Ajuntaments de Catalunya dins de la nostra campanya contra els herbicides amb glifosat i els transgènics tolerants a herbicides. Aquestes dues setmanes passades s'han entrat més de 100 instàncies a més de 50 ajuntaments repartits per tot el territori català, i ja s'han rebut respostes d'uns quants d'ells.

Demanem que les persones i entitats que tinguin intenció d'entrar les instàncies que ho facin en el termini de les properes setmanes, abans de l'agost. Us les podeu descarregar a l'enllaç http://sembremvalles.wordpress.com/2012/04/17/instancies-entrades-als-ajuntaments-de-catalunya/ Si repetim instància en més d'un ajuntament no hi ha problema, més pressió que estarem fent.

Al mateix temps us recordem que si com a persona o entitat voleu recolzar aquesta entrada d'instàncies i també l'enviament de les cartes als diferents departaments del Govern de Catalunya, us podeu adherir aquí a la campanya de Som lo que Sembrem contra els herbicides amb glifosat i contra l'autorització a Catalunya de transgènics tolerants a herbicides.

Més informació sobre la campanya (en col.col·laboració amb la Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad, Culturas i moltes altres entitats adherides) en aquest enllaç http://sembremvalles.wordpress.com/campanya-2012-de-slqs-contra-lus-dherbicides-amb-glifosat/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció