CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

eRyN: Llibres electrònics divergents

Divendres, 9 desembre, 2011

Es tracta de proporcionar llibres originals en edició digital o ebook ( per a lectors electrònics), de descàrrega gratuïta, amb llicències Creative Commons o de domini públic, i en els formats usuals de ebook: epub, mobi i pdf (pantalles de 6 polzades).

Inaugurem doncs un nova línia editorial de RojoyNegro.info: eRyN

Els criteris per a l'edició són inicialment els següents:

1. Les obres seran de qualsevol gènere o trans-gènere literari.

2. En principi serà per autors/es afiliats/des a la CGT (que ens consta que n'hi ha uns/nes quants/tes).

3. De temàtica i estil lliure, es prioritzaran les obres amb caràcter explícitament o implícitament llibertari, crític, alternatiu, divergent, provocador o innovador.

4. Els i les autores han d'acceptar la descàrrega gratuïta de la seva obra, per a això han d'assumir una llicència creative commons (la que desitgin - anar a http://es.creativecommons.org/ - o per defecte la pròpia de Rojo y Negro - http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/deed.es_ES -).

5. Els i les autores poden enviar directament la seva obra en els tres formats (pdf, epub i mobi) o bé enviar-lo en un format de text (preferiblement en odt), i eRyN els editarà en els formats electrònics.

6. Els i les autores, al costat de l'obra, han d'enviar un breu currículum personal, així com una lliure presentació de l'obra, i una imatge o muntatge de la seva elecció que pugui servir com a portada del llibre.

7. El consell editorial de Rojo y Negro serà qui determini si l'obra ofereix tant una qualitat mínima en la forma, com una temàtica interessant o rellevant.

eRyN s'inicia no amb un sinó amb tres llibres electrònics, que conformen una Trilogia, l'autor és el company de CGT Biscaia José Francisco de Santiago Fdez de Obeso, formada per l'assaig La Bestia, i les novel·les Kennedy somos todos i El arma más poderosa. Les podeu mirar i descarregar en qualsevol dels tres formats ebook (pdf, epub i mobi) a: http://www.rojoynegro.info/publicaciones?tid=408

Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre gust. I esperem que siguin molts i moltes tant autors/res com lectors/res que ho considerin d'interès, ja que l'objectiu no és altre que facilitar el coneixement mutu i la comunicació entre els que escriuen i els que llegeixen, fora de l'esclavitud del mercat.

Salut i bonaventura.

Antonio Carretero, director de Rojo y Negro.

http://www.rojoynegro.info/articulo/cultura-libre/eryn-libros-electronicos-divergentes