CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es constitueix un Grup de suport a l’Enric Duran

Diumenge, 22 març, 2009
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

Davant de les moltes bones iniciatives i idees que estan sortint per fer campanya per la llibertat de l'Enric i la mancança de coordinació i comunicació que hi ha entre els grups que les estan proposant, el divendres passat (20 de març) vam reunir-nos gent procedent de diferents campanyes en què havia participat l'Enric per mirar d'establir un marc de coordinació i d'organització conjunta, i així evitar dispersar esforços.

Vam adoptar el nom de “Grup de suport a l'Enric Duran”, que és la firma amb què ja s'havien signat alguns comunicats, i hem decidit crear dues eines de comunicació:

Un correu de contacte per a que qualsevol pugui posar-se en contacte amb nosaltres: suportenric(arroba)17-s.info

Una llista de correu a la qual tothom que vulgui pugui subscriure-s'hi per debatre i implicar-se en la campanya de suport, alliberant totes les altres llistes d'aquest debat (servirien per difondre les convocatòries en ferm). Podeu apuntar-vos a la llista a

llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/suportenricduran

Per raons pràctiques, la idea és fer les reunions a Barcelona recollint també les aportacions de totes aquelles persones interessades que viuen lluny i no tenen possibilitat d'arribar-hi. L'objectiu no és centralitzar totes les accions a Barcelona, sinó que aquest grup de suport esdevingui un espai de coordinació entre totes les propostes que hi ha (per exemple: algú munta una acció concreta en un lloc concret, si els altres territoris ho saben poden plantejar-se fer la mateixa acció, o simplement fer-ne ressò com a grup de suport).A més, també permetrà que les convocatòries globals siguin més massives.

De moment, el Grup de Suport a l'Enric Duran ha convocat una roda de premsa el dimarts 24 de març a les 12 al local de la FAVB (C/Obradors, 6-8, Baixos).

També, des del col·lectiu Crisi, es fa una crida a una jornada d'accions descentralitzades el dijous 26 de març. A Barcelona, es convoca una concentració davant de la Borsa (Passeig de Gràcia, 19) a les 8 del vespre.

Grup de suport a l'Enric Duran

www.17-s.info/forum/accions-de-suport-lenric/grup-de-suport-lenric


CONVOCATÒRIA DE SUPORT A ENRIC DURAN I A LA SEVA ACCIÓ

Enric Duran ha atacat l’ull de l’huracà del sistema financer i ha fet públiques propostes per construir una vida més justa i digna. Per això l’Enric els ha fet por i és a la presó. A ell l’han aïllat a la força, sense comptar que darrera d’aquesta acció hi ha moltes persones que NO CALLAREM.

El proper dijous 26 de març fem una crida a fer accions descentralitzades per demanar la llibertat de l’Enric i com a protesta a aquest sistema que empresona a qui s’hi oposa i deixa en llibertat als veritables causants de la crisi.

A Barcelona, convoquem concentració el mateix dijous 26 de març a les 20h davant la Borsa de Barcelona. Per la llibertat de l’Enric i contra el sistema financer.

Si Madoff esperava judici en un apartament de luxe de Manhattan, perquè l’Enric espera en una cel.la de la Model?

Col.lectiu Crisi

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció