CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es constitueix un Grup de suport a l’Enric Duran

Diumenge, 22 març, 2009

Davant de les moltes bones iniciatives i idees que estan sortint per fer campanya per la llibertat de l'Enric i la mancança de coordinació i comunicació que hi ha entre els grups que les estan proposant, el divendres passat (20 de març) vam reunir-nos gent procedent de diferents campanyes en què havia participat l'Enric per mirar d'establir un marc de coordinació i d'organització conjunta, i així evitar dispersar esforços.

Vam adoptar el nom de “Grup de suport a l'Enric Duran”, que és la firma amb què ja s'havien signat alguns comunicats, i hem decidit crear dues eines de comunicació:

Un correu de contacte per a que qualsevol pugui posar-se en contacte amb nosaltres: suportenric(arroba)17-s.info

Una llista de correu a la qual tothom que vulgui pugui subscriure-s'hi per debatre i implicar-se en la campanya de suport, alliberant totes les altres llistes d'aquest debat (servirien per difondre les convocatòries en ferm). Podeu apuntar-vos a la llista a

llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/suportenricduran

Per raons pràctiques, la idea és fer les reunions a Barcelona recollint també les aportacions de totes aquelles persones interessades que viuen lluny i no tenen possibilitat d'arribar-hi. L'objectiu no és centralitzar totes les accions a Barcelona, sinó que aquest grup de suport esdevingui un espai de coordinació entre totes les propostes que hi ha (per exemple: algú munta una acció concreta en un lloc concret, si els altres territoris ho saben poden plantejar-se fer la mateixa acció, o simplement fer-ne ressò com a grup de suport).A més, també permetrà que les convocatòries globals siguin més massives.

De moment, el Grup de Suport a l'Enric Duran ha convocat una roda de premsa el dimarts 24 de març a les 12 al local de la FAVB (C/Obradors, 6-8, Baixos).

També, des del col·lectiu Crisi, es fa una crida a una jornada d'accions descentralitzades el dijous 26 de març. A Barcelona, es convoca una concentració davant de la Borsa (Passeig de Gràcia, 19) a les 8 del vespre.

Grup de suport a l'Enric Duran

www.17-s.info/forum/accions-de-suport-lenric/grup-de-suport-lenric


CONVOCATÒRIA DE SUPORT A ENRIC DURAN I A LA SEVA ACCIÓ

Enric Duran ha atacat l’ull de l’huracà del sistema financer i ha fet públiques propostes per construir una vida més justa i digna. Per això l’Enric els ha fet por i és a la presó. A ell l’han aïllat a la força, sense comptar que darrera d’aquesta acció hi ha moltes persones que NO CALLAREM.

El proper dijous 26 de març fem una crida a fer accions descentralitzades per demanar la llibertat de l’Enric i com a protesta a aquest sistema que empresona a qui s’hi oposa i deixa en llibertat als veritables causants de la crisi.

A Barcelona, convoquem concentració el mateix dijous 26 de març a les 20h davant la Borsa de Barcelona. Per la llibertat de l’Enric i contra el sistema financer.

Si Madoff esperava judici en un apartament de luxe de Manhattan, perquè l’Enric espera en una cel.la de la Model?

Col.lectiu Crisi