CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es constitueixen els nous comitès d’empresa de la SEAT

Dimarts, 20 febrer, 2007

La CGT tindrà tres delegats al Comitè Intercentres, un més que anteriorment, i 22 delegats/des als comitès, tres més que a les anteriors eleccions.

Notícia En Vilaweb/Europa Press:

UGT presidirà els comitès d'empresa dels cinc centres de Seat a Catalunya

BARCELONA, 19/02/2007 16:37 (VILAWEB/EUROPA PRESS).- Els cinc centres de treball que té Seat a Catalunya han constituït avui els seus respectius comitès d'empresa, la presidència dels quals ha quedat en tots els casos en mans d'UGT, sindicat que va guanyar les eleccions sindicals celebrades en la companyia automobilística el passat 25 de gener.

Es tracta dels organismes de representació de la plantilla de la fàbrica de Martorell, el centre de recanvis, el centre tècnic, el centre de la Zona Franca de Barcelona i Gearbox (productor de components situat al Prat de Llobregat).

El president reelegit del comitè d'empresa de la fàbrica de Seat a Martorell, Matías Carnero, ha explicat a Europa Press que, després de la constitució dels comitès d'avui, els sindicats lliuraran les seves llistes "demà o dimecres" per formalitzar els integrants del comitè intercentres.

Aquest organisme quedarà format per sis membres d'UGT (els mateixos que el 2003), quatre de CCOO (un menys que a les eleccions anteriors) i tres de CGT (un més).

A les eleccions de gener en el conjunt del grup Seat, UGT va aconseguir 67 representants (respecte dels 60 del 2003), CCOO 37 (respecte dels 45 del 2003), CGT 22 (tres més que en les anteriors eleccions) i Sindicat de Professionals i Quadres (SPC) tres, els mateixos que el 2003.