CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es consuma la traició a Unipost: USO i UGT signen un acord amb l’empresa

Dimarts, 25 febrer, 2014

Unipost pacta amb USO i UGT un ajustament de plantilla de 400 empleats i una baixada de sou del 17%. L'ajustament de personal s'articularà a través d'un "pla de redimensionament i recol·locació" en funció "de les necessitats operatives".

RESUM COMITÈ INTERCENTRES (24-2-14)

ES CONSUMA LA TRAÏCIÓ “SINDICAL”

L'EMPRESA JA TÉ EL SEU ACORD GRÀCIES ALS SEUS FIDELS SERVIDORS UGT I USO

A continuació passem a comentar-vos l'esdevingut en la reunió del Comitè Intercentres portat a terme en els locals d'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) el 24 de febrer de 2014.

Com diem s'ha consumat la ratificació de l'acord pel qual tant ha sospirat l'empresa, UGT i USO ens han venut, això sí il·legalment, no sumen majoria en el Comitè Intercentres encara que diguin el contrari, i signen amb l'empresa l'acord de rebaixa salarial (17% en taula salarial i 22% en els complements personals amb caràcter retroactiu al 1 de gener de 2014, hipotecant els nostres salaris i per tant les nostres vides fins a gener de 2018), després d'una consulta als treballadors/es manipulada, i plagada d'amenaces i coaccions als treballadors/es.

A més els dos sindicats signants van tenir la poca vergonya de signar a esquena de CGT i CCOO, en una sala diferent a la que se suposava es devia celebrar la reunió, suposem que per a evitar que es destapés el frau que s'ha comès en la consulta perquè sortís el sí costi el que costi (931 SI, 893 NO, 65 abstencions, 13 nuls), SI TANT VOLIEN SIGNAR QUE HO HAGUESSIN FET SENSE MUNTAR AQUEST PARIPÉ, ja que CGT tenia i té proves de les irregularitats i les manipulacions que han envoltat a consulta tan chapucera, i de la qual molts treballadors/es van ser exclosos al no ser avisats per a manifestar la seva opinió, lamentable és dir poc.

CGT destaparà el frau i li traslladarà als treballadors/es les irregularitats de les quals hem estat objecte en la consulta. Els serveis jurídics de CGT ja estan treballant per a portar a terme la impugnació de l'acord per faltade legalitat al no haver-se signat per la majoria de la part social.

Us mantindrem informades.

Secció Sindical CGT Unipost

http://www.cgtbarcelona.org/cgtunipost/

Attached documents