CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es convoquen activitats i mobilitzacions el 20 i 21 d’octubre contra la X Jornada Gresol, que se celebrarà al Vendrell

Dilluns, 17 octubre, 2011

Cartell jornades el poble parla

Sota el títol “L’empresari: instrument de la reactivació econòmica” la X Jornada Gresol, que es realitzarà el divendres 21 d'octubre a l’Auditori Pau Casals de la capital del Baix Penedès, reunirà destacades personalitats del món polític, econòmic i empresarial, dit d'altra manera, responsables destacats i directes de la crisi que estem patint.

En la jornada es reuniran els màxims dirigents de la classe política catalana i de l'estat espanyol, els dirigents empresarials més importants, els secretaris generals de CCOO/UGT de Catalunya i representants de les diferents patronals catalanes i espanyoles. Entenem des de la Federació Comarcal del Baix Penedès de la CGT que del resultat d'aquesta jornada no sortirà res de bo per a la classe treballadora, pensionistes i els sectors populars. Per tot això des de l'Assemblea Comarcal d'Indignats del Baix Penedès, s'organitzen unes jornades alternatives per expressar la protesta contra aquest acte i el que representen els participants en la jornada.

Entre elles hi trobem els candidats popular i convergent a les properes Eleccions Generals, Mariano Rajoy i Josep Antoni Duran Lleida, que participaran en dos col·loquis al llarg de la jornada. El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, que serà l’encarregat d’inaugurar aquest certamen, que és un punt de trobada anual entre els empresaris de la demarcació de Tarragona i destacades figures del teixit productiu, la política i el coneixement per analitzar la situació econòmica.

La primera taula de treball es titularà “Factors de competitivitat empresarial”, i reunirà el president d’Abertis, Salvador Alemany, el president de VidaCaixa Grup, Ricard Fornesa, el director d’Agbar Catalunya, Albert Martínez, i el director general d’Endesa Catalunya, Josep Maria Rovira.

La segona taula té com a títol “Drets i deures laborals en temps de crisi”, i comptarà amb la participació de Joan Carles Gallego, secretari general de Comissions Obreres a Catalunya; Josep Maria Álvarez, secretari general d’UGT a Catalunya; Joaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball, i Josep González, president de PIMEC.

Abans del dinar tindrà lloc el vermut-col·loqui en què participarà Mariano Rajoy, mentre que Duran Lleida intervindrà en el col·loqui que es farà després de l’àpat. Clourà l’acte el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet.

Per completar el diàleg entre els empresaris participants i la classe política, l’organització de la jornada està treballant per poder comptar també amb la participació d’Alfredo Pérez Rubalcaba o Carme Chacón.

Per respondre a aquesta jornada i al que allí es parlarà, per analitzar la crisi i per aportar solucions alternatives, s'han convocat diverses activitats i debats:

PROGRAMA D'ACTIVITATS ALTERNATIVES A LA X JORNADA GRESOL

Contra el monòleg del poder, el poble parla!

20 i 21 d’octubre

- Dijous 20

Al llarg de la tarda acamparem a la platja de Sant Salvador (El Vendrell).

A les 19:00h. Debat sobre les retallades sanitàries a Catalunya.

A les 20:00h, a la zona d’acampada: xerrada a càrrec d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme.

A les 21:00h, a la zona d’acampada: xerrada a càrrec d’Enric Duran.

A les 22:00h, a la zona d’acampada: assemblea general.

- Divendres 21

A les 7:15h, davant l’Auditori Pau Casals: mobilitzacions a concretar.

A la 13:30h, davant el Pavelló Santa Maria del Mar: mobilitzacions a concretar.

A les 17:00h, a la zona d’acampada: xerrada a càrrec de membres del Seminari d'Economia Crítica Taifa.

Vine i participa a les jornades de debat i lluita!

De la indignació a l’acció!

http://assembleaindignatsbaixpenedes.wordpress.com/

Si alguna Secció Sindical, Sindicat, Federació Local, Federació d'Indústria, Federació Comarcal i altres ens de la CGT tenen interès per col·laborar en les jornades alternatives, només ha de posar-se en contacte amb nosaltres, tota ajuda, idea, suport logístic, material, d'infraestructura, etc ... serà ben rebut.

Federació Comarcal de la CGT del Baix Penedés.

cgtbaixpenedes(arroba)cgtcatalunya.cat

Attached documents