CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es crea Maresme29M, una plataforma que dóna suport a la vaga general del 29 de març

Dimecres, 21 març, 2012

Diversos col·lectius i organitzacions de la comarca s’apleguen sota el nom de Maresme29M. La Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), la Confederació General del Treball (CGT), la Coordinadora Obrera Sindical (COS), Assemblees de Joves del Maresme i Maulets, el jovent independentista i revolucionari i altres grups i persones a títol individual s’han agrupat per tal de donar suport a la vaga general convocada pel 29 de març arreu de l’estat. Andreu Bautis, membre d’aquesta plataforma, explica que aquests dies estan fent una crida a totes aquelles persones a les que pot perjudicar la reforma laboral.

Des d’aquesta plataforma, Jordi Canal, assegura que es diferencien dels grans sindicats perquè ells no gaudeixen del poder legal per convocar cap vaga. Tot i això, afirmen que intentaran fer una crida a la ciutadania perquè participin d’aquesta vaga general i reivindiquin contra la repercussió que tindrà la reforma laboral.

Canal explica que durant aquests dies previs a la vaga estan acudint als centres de treball per incentivar la participació ciutadana i conèixer quina serà la seva implicació. Maresme 29 organitzarà una actuació a la Plaça de Santa Anna perquè a nivell local hi pugui assistir tothom que vulgui reclamar els seus drets laborals.

* Notícia publicada al web de Mataró Ràdio http://www.mataroradio.cat/mataronoticies/politica/noticia/es-crea-maresme29m-una-plataforma-que-dona-suport-la-vaga-general-de