CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es crea un comitè de suport als vaguistes d’IMESAPI Granollers

Dilluns, 17 desembre, 2012

Com ja sabeu el passat 4 de Novembre els i les treballadores de IMESAPI a Granollers iniciaven una VAGA INDEFINIDA contra l'ERTE presentat a nivell estatal per l'empresa. El mateix, afectava a un 20% de la plantilla del centre de la capital de la comarca. Malauradament, el mateix ha rebut la complicitat dels sindicats majoritaris ( CCOO i UGT ). Això suposa, que l'empresa hagi afegit un treballador més en aquest ERTE ( un total de 5 ), i que per tant, cinc granollerins es vegin abocats a l'atur de forma temporal. És també una mostra més, de la prepotència i xuleria que aquesta empresa ha fet servir amb els drets dels treballadors. No volen en cap moment escoltar les propostes dels treballadors/es.

Els i les granollerins/es no podem permetre la prepotència de l'empresa IMESAPI amb els seus treballadors/es. És per això, que en aquests temps d'agressions continues als drets dels treballadors/es, un grup de veïns/es de la ciutat hem decidit constituir un comitè en suport de la lluita d'IMESAPI. Perquè no permetrem que aquesta empresa es rigui de la lluita dels seus treballadors/es. Han de saber d'ara en endavant, que s'enfrontaran a tots els i les veïnes de Granollers.

Aquest dimecres 19 de desembre a les 19.00 h al local de la CNT-AIT de Granollers ( Emili Botey 14 ) es crearà un comitè de suport a la lluita dels companys/es de IMESAPI. Que Florentino Perez, l'ajuntament, etc, s'assabentin que a Granollers estem amb els treballadors/es, i que anirem i farem el que calgui perquè es respectin les justes reivindicacions dels companys vaguistes.

Fem aquesta crida al conjunt de sindicats, partits, plataformes, associacions de veïns/es, etc, que vulguin recolzar la lluita dels treballadors de IMESAPI.

Si ens toquen a una, ens toquen a totes!

Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, CGT, CNT i granollerins/es a títol individual

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció