CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es crea un comitè de suport als vaguistes d’IMESAPI Granollers

Dilluns, 17 desembre, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Com ja sabeu el passat 4 de Novembre els i les treballadores de IMESAPI a Granollers iniciaven una VAGA INDEFINIDA contra l'ERTE presentat a nivell estatal per l'empresa. El mateix, afectava a un 20% de la plantilla del centre de la capital de la comarca. Malauradament, el mateix ha rebut la complicitat dels sindicats majoritaris ( CCOO i UGT ). Això suposa, que l'empresa hagi afegit un treballador més en aquest ERTE ( un total de 5 ), i que per tant, cinc granollerins es vegin abocats a l'atur de forma temporal. És també una mostra més, de la prepotència i xuleria que aquesta empresa ha fet servir amb els drets dels treballadors. No volen en cap moment escoltar les propostes dels treballadors/es.

Els i les granollerins/es no podem permetre la prepotència de l'empresa IMESAPI amb els seus treballadors/es. És per això, que en aquests temps d'agressions continues als drets dels treballadors/es, un grup de veïns/es de la ciutat hem decidit constituir un comitè en suport de la lluita d'IMESAPI. Perquè no permetrem que aquesta empresa es rigui de la lluita dels seus treballadors/es. Han de saber d'ara en endavant, que s'enfrontaran a tots els i les veïnes de Granollers.

Aquest dimecres 19 de desembre a les 19.00 h al local de la CNT-AIT de Granollers ( Emili Botey 14 ) es crearà un comitè de suport a la lluita dels companys/es de IMESAPI. Que Florentino Perez, l'ajuntament, etc, s'assabentin que a Granollers estem amb els treballadors/es, i que anirem i farem el que calgui perquè es respectin les justes reivindicacions dels companys vaguistes.

Fem aquesta crida al conjunt de sindicats, partits, plataformes, associacions de veïns/es, etc, que vulguin recolzar la lluita dels treballadors de IMESAPI.

Si ens toquen a una, ens toquen a totes!

Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, CGT, CNT i granollerins/es a títol individual

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció