CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es desconvoca la vaga al Liceu de Barcelona, després d’arribar a un acord, fruit de l’assemblea de treballadors convocada per CGT

Divendres, 17 juliol, 2015

La Secció Sindical vol agrair, i posar en valor, el suport que la plantilla ha mostrat; donant credibilitat i consistència a les iniciatives plantejades com estratègia de mobilitzacions.

La significativa assistència a l'assemblea convocada el passat dia 8, i el clima que va transmetre, ja va ser un toc d'atenció a una direcció que, per la mala gestió que fa de les situacions, no ens mereixem.

No vam dir mentides, com pregonen de manera coincident Guasch i el sindicat que, dia rere dia, li segueix el discurs. La UGT; que parla d'unitat i continua fent campanya electoral. Ells, ella particularment, es va posar en evidencia públicament a la assemblea. Els seus delegats que, en poc temps, ja pixen fora de test tant com poden al nou comitè....ja donara per fer literatura. Ara no toca.

Agraïm i celebrem el suport i benentessa que USOC mostrà a l'assemblea i la seva posterior incorporació a la convocatòria, afegint-se al comitè de vaga i treballant activament a la negociació de l'acord assolit.

El camí està ben marcat i la direcció, a seguir, és clara. Per nosaltres, pels negociadors i per la mediació.

Per la nostra part no hi ha dubte i, tant com podem, forçarem les solucions més immediates, sense trencar els canals necessaris de diàleg i el respecte que ahir el Dir. General no va saber mostrar i van haver de reconstruir, els negociadors de l'empresa, al llarg de la negociació per la des convocatòria de la vaga.

Al Dir. General li ve gran el Teatre.
Un impresentable, així, desprestigia el Liceu i volem, necessitem, un Liceu digne.

Els insults, falsedats i mentides que va vomitar ahir a la reunió amb el comitè d'empresa, el mal empleat pel PATRONAT de la FGTL, contra la CGT i qui la representa, els va haver de regurgitar a la tarda. Varem aguantar estoicament la provocació i varem respondre on s'havia de fer. A Inspecció de treball.

La ofensa i insult a la nostra organització i qui la representa, és la ofensa i l'insult a tots els afiliats i afiliades, i fins i tot podem dir que; a tota la plantilla i el dret a organitzar-se amb independència i llibertat.
Així ho entenem i com a SINDICAT de classe, que som:Ni oblidem.Ni perdonem

Hem consolidat els fonaments per, al setembre, construir un diàleg i els mecanismes que restableixin una situació de normalitat pel que fa al nostre salari.
I recordem que no hi ha en joc, únicament, les pagues pendents, hi ha rebaixes salarials que a altres indrets ja s'estan recuperant.
Transparència i viabilitat negociada, fou, és i serà el nostre objectiu. Els nostres paràmetres d'acció.

Salut, força i agafem energies estiuenques que caldran a la tardor.

Liceu a 17 de juliol de 2015

Secretariat General de la Secció Sindical de la CGT al Liceu.

Document de l´acord:

http://www.slideshare.net/CGTCatalunya/es-desconvoca-la-vaga-al-liceu-de-barcelona-desprs-darribar-a-un-acord-fruit-de-lassemblea-convocada-per-cgt

Secció sindical CGT Liceu

http://pepitogrilloliceo.blogspot.com
http://www.cgtbarcelona.org/cgtliceu/index.htm
@CgtPepito
https://www.facebook.com/pepitogrillocgtliceu

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció