CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es desconvoca la vaga dels Socorristes de les platges de Barcelona, però si no s’arriba a una solució definitiva es convocarà vaga a partir del 14 d’octubre

Diumenge, 2 octubre, 2016

DESCONVOCADA LA VAGA DELS SOCORRISTES DE BARCELONA PERTANYENTS A l'EMPRESA PRO-ACTIVA QUE S'INICIAVA L'1 D'OCTUBRE

En una mediació d'última hora en la Conselleria de Treball s'ha arribat a un acord que permet desconvocar la vaga que havia d'iniciar-se el dissabte 1 d'octubre a les platges de Barcelona.

La desconvocatoria s'ha realitzat en aconseguir un acostament i vies de diàleg on dirimir les diferències de criteri que tenim, convocant-se reunions per tractar les discrepàncies, en concret: el criteri per realitzar el càlcul salarial i tractar els temes de salut laboral.

L'empresa reconeix que el salari d'aquests treballadors fixos discontinus, ha de sortir de dividir el salari brut anual pel còmput anual d'hores establerts en el conveni col·lectiu, la qual cosa ens donarà el preu de cara hora de treball.

L'empresa reconeix la secció sindical de la CGT com un dels interlocutors vàlids per a les negociacions relacionades amb les condicions de treball de les platges de Barcelona.

La CGT ha presentat un informe jurídic a l'empresa i a l'ajuntament que avalen les nostres tesis de com s'han de realitzar els càlculs dels salaris i també un estudi a l'Ajuntament de Barcelona dels requisits que han de complir les cadires des d'on es realitzen les vigilàncies a les platges, per evitar malalties i accidents laborals.

La CGT considerem que avui hem realitzat un gest de bones intencions i veiem positiu que s'hagi entrat en una via de diàleg, al seu torn hem presentat una nova convocatòria de vaga que s'iniciaria a partir del 14 d'octubre si no s'arriba a una solució definitiva.

CGT Socorristes Barcelona
https://twitter.com/SocorristasBCN
https://www.facebook.com/socorristasbarcelona

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció