CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Es desconvoca la vaga indefinida a la Societat Municipal Mediambiental d’Igualada prevista pel 22 de desembre

Dissabte, 19 desembre, 2015

La Plantilla de Societat Municipal Mediambiental d'Igualada representada en la seva àmplia majoria per CGT en el Comitè d'Empresa ha decidit desconvocar la Vaga Indefinida convocada per al dia 22 de desembre.

Després de les diferents Assemblees, i una última en plena concentració durant la Vaga parcial el passat 10 de Desembre, el conflicte va ser prenent força fins al punt que l'Assemblea va decidir Convocar Vaga Indefinida per desbloquejar la negociació que no es va donar fins la Mediació del passat 17 a la Direcció General de Relacions Laborals

Els compromisos als quals s'ha arribat amb l'empresa, són els següents:

- 1r. Que l'Ajuntament, es comprometi a estudiar la qualitat i eficàcia del servei prestat per FCC i contractar un nombre indeterminat de personal de treball en cas de ser necessari, per alleujar les càrregues i millorar aquests serveis.
Aquest estudi tindrà una durada indeterminada, però durant el mes de Març, l'ajuntament es compromet a reunir-se amb el comitè d'empresa i fer un seguiment conjunt del problema.

- 2n. Tancar el conveni per a aquest any, amb una pujada salarial simbòlica del 0,5% i reobrir les negociacions per a l'any 2016.

- 3r. L'Empresa, es compromet a transformar els contractes de relleu a indefinits que existeixen en l'actualitat, quan el pre jubilat passi a ser total ment jubilat

Igualada, a 18 de desembre 2015

La Secció Sindical de CGT a S.M.M. Igualada.

Més informació:

- TWITTER CGT ANOIA

Es desconvoca la vaga indefinida a la Societat Municipal Mediambiental d’Igualada prevista pel 22 de desembre